25,10,21
HomePremium SadržajOdluka je pala: Uskoro objava registra dužnosnika i suradnika Udbe – na...

Odluka je pala: Uskoro objava registra dužnosnika i suradnika Udbe – na web stranici

Hrvatski križni put oglasio se na svojoj fb-stranici:“DONESENA FORMALNA ODLUKA: OBJAVLJUJEMO REGISTAR SURADNIKA UDBE

Na današnjoj sjednici (13. lipnja 2021.) proširenog Upravnog odbora naše udruge Hrvatski križni put jednoglasno je donesena odluka o objavi Registara dužnosnika, službenika i suradnika Udbe.

Za voditelja projekta imenovan je glavni tajnik Udruge Bože Vukušić.Već sutra, 14. lipnja, pristupit će se izradi web-stranice Udruge na kojoj će ti registri biti objavljeni.

Rok objave prve tranše udbine suradničke mreže je kraj ovoga mjeseca.S ovom odlukom i najavljenom objavom registara kasni se zbog problema s corona virusom, o čemu možete više saznati iz zapisnika s današnje sjednice kojega u integralnom obliku donosimo u prilogu”, napisali su.

Foto : Facebook

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Svi, svaki gay, pravno je žrtva pedofilije. Jedno je sloboda seksualnosti, pravo da se ne bude proganjano, procesuirano i sl, ako je netko istospolni seksualac, a drugo su jednakopravnosti u zakonu, kao da je homoseksualizam i hetero isto, ili jednaki. I tu moramo razlikovati prava i slobode. Gay ukida svoje slobode, u zamjenu za prava, da bi ukidali prava drugima i drugačijima.
    …a isto je s udbašima, s razlikom da ne idu po školama, nego siluju pretvorbenim privatizacijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari