Saturday, October 16, 2021
HomeVijestiHrvatskaPlenković iz Osijeka: Milanovićeve objave su talog društvenih mreža, stavio metu na...

Plenković iz Osijeka: Milanovićeve objave su talog društvenih mreža, stavio metu na Pupovca

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković danas obilazi Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

U Osijeku je sudjelovao na svečanom otvorenju osječkog Putničkog pristaništa na Dravi, a po završetku svečanosti sastao se s osječko-baranjskim županom Ivanom Anušićem.

U međuvremenu je stigla vijest da je Anušić pozitivan na koronavirus. stigla vijest da je Anušić pozitivan na koronavirus. Plenković je rekao da vjeruje kako će župan biti dobro. Rukovali se, kaže nisu, a hoće li netko trebati u samoizolaciju, pitanje je za epidemiologe.

Potom je komentirao Milanovićeve objave na Facebooku.

Rekao je da je predsjednik teško pravno poražen i politički ponižen, a ako nastavi tim putem, poražen će biti i u Saboru.

“Ono što je zastrašujuće i frapantno, objasnit ću sada, kada sam rekao talog društvenih mreža, vidim da to ni on ni ovi jataci iz Mosta ne razumiju, za mene je to mržnja koja se razvija i truje društvo. Milanovićeve objave su talog društvenih mreža, ono što on piše je govor mržnje. Bit ću eksplicitan. On je zacrtao metu na Pupovca, što je Pupovac jutros u radijskoj emisiji potvrdio. To je sramotno. Ovo što proživljavamo je drskost i sramota”, rekao je Plenković.

Prozvao je Klisovića i Miljenića da kažu slažu li se “s crtanjem mete predsjedniku SDSS-a od strane predsjednika Republike”.

“Može on lupati štogod hoće, ali naići će na otpor nas koji imamo zdrav razum”, dodao je premijer, javlja N1.

dp

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments