Počinje li prva veća smjena turista?

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Turistička sezona je u zamahu i u vikendu koji je pred nama se očekuje prva veća smjena turista.

Ministar turizma Gari Capelli u četvrtak se osvrnuo na “srpanjsku rupu” i podbačaju sezone. Kazao je da će se kao i uvijek do sada gledati cjelokupna sezona, te da više neće biti usporedbi po tjednu ili mjesecu. Nekoliko dana ranije je kazao da u turizmu nema problema tamo gdje je podignuta kvaliteta, što je po njegovoj ocjeni posebno naglašeno u Istri.

HAK u petak izvještava o pojačanom prometu na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između naplatnih postaja Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora. Na graničnim prijelazima zabilježena su kraća čekanja na ulazu i izlazu iz zemlje.

Što se tiče vremenskih prilika za vikend, bit će kiše i mjestimičnih pljuskova, osobito u Lici i Gorskome kotaru, dok će u unutrašnjosti Dalmacije oni biti izraženiji. Od nedjelje se očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima te još uvijek nestabilno pa treba računati na pljuskove.

Temperatura zraka bit će bez veće promjene, kao i na moru, gdje će biti dosta sunca sljedećih dana. U subotu se očekuje mjestimična kiša te lokalne nevere koje mogu donijeti i veću količinu oborine. Nakon juga, u subotu će zapuhati bura koja će u nedjelju biti jaka s olujnim udarima, piše HRT.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img