I naši rukometaši iz RK Dugopolje su bili aktivni krajem prošlog tjedna. U nedjelju su dječaci B uzrasta 2006./2007. godište odigrali dva susreta u sklopu trećeg kruga 1 HRL Jug.

U prvom susretu protiv RK Split pokazali su da su nadmoćniji i pružili su bolju igru od protivnika. U prvom poluvremenu ušli su ozbiljno u utakmicu i nisu dopuštali protivniku da se razmaše. Svoje napore su okrunili sa visokim brojem pogodaka, te je prvi dio završio konačnim rezultatom 12:5 za naše momke. U drugom dijelu nastavili su tamo gdje su stali prije odmora, i kvalitetnom igrom kontrolirati susret do kraja. Povećali su broj pogodaka za duplo, dok su suparnici postigli nešto više pogodaka nego u prvom dijelu, no nedovoljno za bilo kakvu ozbiljniju prijetnju. Konačni rezultat je bio 24:14 za RK Dugopolje.

U drugom susretu 1 HRL Jug, iscrpljeni od ranije utakmice, dečki nisu uspjeli ponoviti dobru utakmicu protiv RK Solina. Izostanak dvojice bitnih igrača, kao i ozljeda kapetana momčadi Jure Radoševića, odvela je utakmicu na jednosmjerni kolosjek u korist Solinjana. Kako je primijetio stručni stožer RK Dugopolja, izgubljena utakmica protiv RK Solin je u ovom trenutku bila realna slika odnosa snaga zbog manjka nekoliko igrača. Konačni rezultat ove utakmice je 21:10 (10:4) za RK Solin.

Na kraju stručni stožer je analizirajući ove dvije utakmice istakao da su prvi među jednakima iz naše momčadi bili Ivan Radanović kao najefikasniji igrač, Marko Silić koji je kao debitant ostavio dobar dojam, te Nediljko Perišić koji je zbog izostanka vratara stao na gol i odradio odličan posao.