PRILIKA DA SRETNETE LJUBAV SVOG ŽIVOTA! U Splitu organiziraju zanimljiv susret! Ovdje ćete sigurno naći srodnu dušu: “Pažljivo provjerite jeste li slobodni”

0
Foto: Srcolo(v)mka
Hrvatsko nadzemlje će u srijedu 15. veljače 2023., održati tradicionalni susret pod naslovom "Valentinovo s Nadzemljem" na kojem će se održati njihova popularna ljubavna spajalica "Srcolov(m)ka" Jedini susret opuštenog karaktera u cijeloj akademskoj godini koji nema gosta predavača.

Za glazbenu animaciju susreta zadužen je zbor mladih Savio sa Kmana

Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu (Ulica Zrinsko Frankopanska 19) s početkom u 20 sati i 30 minuta.

“Hrvatsko nadzemlje, u suradnji s publikom, organizira upoznavanje samaca koji na kraju srcolovke osvoje simbolične nagrade koje zajedno iskoriste. Budući da se radi o jednom iznimno zanimljivom susretu, pozivamo vas da dođete.

Na susretu će biti prikazani i dramski uratci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je zbor mladih Savio sa Kmana.

Nakon susreta bit će upriličeno druženje”, pozivaju iz Hrvatskog nadzemlja.

“Znakovito, slažeš se?”

Evo što još u svojoj najavi navode, prenosimo vam u cijelosti:

“Najdepresivniji mjesec u godini broji svoje zadnje dane, a to znači da je mjesec zaljubljenih na vratima. Korona je bila idealno opravdanje posljednje dvije godine, ali sada opravdanje više ne postoji! Susreti su se odaaavno vratili u dvoranu, a veljača je standardno rezervirana za najopušteniji susret Hrvatskoga nadzemlja.

Treća srijeda u najkraćem mjesecu u godini nikako ne može pasti na Valentinovo, ali ove godine pada sutradan. Znakovito, slažeš se? Zato ovaj mjesec za tebe imamo malo žešći zadatak: moraš se staviti u ulogu Kupida. Ma znaš, onaj slatki anđeo koji ljude pogađa ljubavnim strelicama… Hoće li ljubavna strelica pogoditi tvoje srce ili srce nekoga tebi bliskoga za koga znaš da je solo, tko zna!? S druge strane, ne moraš se brinuti hoćeš li izaći na dejt u utorak kad te čeka dejt sutradan u restoranu „Sjemenište“ uz najbolju ekipu Nadzemljaša.
Večeras službeno započinju prijave za našu jednu, jedinu i najbolju srcolovku. Čekaj, šta? Srcolovka? Hmm long story short: na susretu u veljači organiziramo zanimljivo upoznavanje samaca na kojem dijelimo nagrade navedenim kandidatima. A s obzirom na to da s Nadzemljem nema šale, samci u parovima imaju priliku ići na večeru, palačinke… Ostatak nek bude iznenađenje! Na tebi je da se prijaviš ili da prijaviš nekoga svoga. Broj je kandidata ograničen zato – požuri!

“Prije prijavljivanja na samu Srcolov(m)ku pažljivo provjerite jeste li slobodni”

Mjesto i vrijeme ostaju isti: Velika dvorana Nadbiskupskog sjemeništa 15. veljače 2023. godine u 20:30 sati. Za šašavluk je (kao i uvijek) odgovorno Hrvatsko nadzemlje, a za glazbenu animaciju pobrinuti će se zbor mladih Savio sa Kmana.

Znači, imate doć! Prije prijavljivanja na samu Srcolov(m)ku pažljivo provjerite jeste li slobodni, a o rizicima zaljubljivanja i nuspojavama zaručništva i braka upitajte naše i vaše Hrvatsko nadzemlje.

Vidimo se!”, poručili su u najavi iz Hrvatskog nadzemlja.

Anita M.