Foto: Screenhot

Rudeš je krenuo u sezonu s četiri uzastopna poraza, momčad trenera Roberta Prosinečkog izgledala je zaista konkurentno u svim susretima, ali stoji nula na tablici. 

“Hajduk je sad imao utakmici u Europi, na kraju uz dobru igru ispao, sad mu je prvenstvo bitno. Za Rudeš je teško jer nemamo bod. Probat ćemo sve da dobro odigramo i napravimo dobar rezultat. Imali smo i peh, ali smo i trebali imati koji bod, no to se nije dogodilo. Radimo i dalje, vidjet ćemo u nedjelju. Hajduk je favorit, jako dobro izgledaju, prvi su, imaju bodove, sve su dobili”, rekao je Prosinečki. 

Dodao je kako su svi igrači zdravi. 

“Koliko god da nemamo bodove, dečki dobro rade. Neke smo utakmice baš dobro odigrali, dominirali smo, ali još smo na nuli”, kazao je. 

Prosinečki je gledao Hajdukov poraz od PAOK-a.

“Gledao sam Hajduk, gledao bih i da ne igramo s njim u nedjelju. Šteta što nije dao neki gol, Hajduk je u prvom poluvremenu imao dobre prigode, da je dao gol, bio bi drugačiji rezultat. Kiksovi obrane, penal i ode sve na drugu stranu. Nešto slično dogodilo se i u Maksimiru, dominirao je, dao gol, da je Ukrajinac zabio za 2:0, tko zna, ali AEK je pokazao da je odlična momčad, izdominirao je Dinamo u drugom dijelu, pali su Modri. Nije to samo fizička sprema već je i AEK bio dobar. I Dinamu će u Ateni biti jako teško”, tvrdi.

Prošlu godinu na vratima je proveo Karlo Kralj, nije ga bilo na prve tri utakmice, ali dobio je priliku na vratima umjesto Marija Marića na utakmici protiv Varaždina.

“Nažalost, nekad ispada da je najlakše pokopati nekoga, ali Kralj je pokazao dobru formu protiv Varaždina, najvjerojatnije će Kralj braniti. To su prve utakmice u prvoj ligi za 95 posto naših igrača, igra puno djece 2004. godište, napravili smo neke greške i zato nemamo boda. Ali, to je tako, ritam je drukčiji od druge lige, morat ćemo pričekati na Rudeš. Najvažnije je da dobro izgledamo do 60.-70. minute, a nakon toga padamo. Je li to fizički, psihološki ili jednostavno igrači nisu naviknuli na taj ritam, ne znam. Ali siguran sam da će u nedjelju biti dobra utakmica, a najbitnije je da mi odigramo mušku utakmicu”, zaključio je.