Nema razloga da u ovoj utakmici ne pokažemo sve ono što smo prikazali i u prošlim susretima Josip Radošević ovako je najavio dvoboj protiv Dinama:

– U sazrijevanju smo kao momčad. To je velika utakmica, moramo ući mirne glave i pokazati na terenu tko je bolji protivnik.

Gledajući samo proljeće, Hajduk bi bio prvak, ali ukupno Dinamo ima pet bodova prednosti…

– Ova će utakmica puno odlučivati, ali u igri je još šest kola, 18 bodova, ima se još puno za igrati.

Stadion će biti pun, na kome je veći pritisak?

– Svake godine igramo iste utakmice, prije svega trebamo pokazati dobru igru, a onda će doći i rezultat. Nema razloga da u ovoj utakmici ne pokažemo sve ono što smo prikazali i u prošlim susretima.

Kakav je Dinamo? Izgubili su protiv Osijeka, čini se da nisu u formi…

– Oni gledaju svoju, mi svoju igru. Moramo se skoncentrirati na naše zahtjeve. Razmišljamo prvenstveno o našoj igri i vjerujem da će kao plod toga doći i rezultat.

Bit će i u sredini jakih dvoboja protiv Ademija, Doumbije…

– Obje momčadi imaju kvalitetne pojedince. Igrači sredine drže konce čitave igre, svakako će u prednosti biti momčad čiji se veznjaci uspiju nametnuti i odigrati što više točnih pasova.

Jedan potez bi mogao odlučiti, u prošlom derbiju ga je napravio Ohandza…

– Prije svega volio bih da pobijedimo, nije bitno tko će zabiti, a sigurno je da individualnost znači puno.

Što možete poručiti navijačima?

– Svakom igraču je poseban gušt igrati pred što više publike. Očekujem poseban štimung i vjerujem da će publika biti naš 12. igrač, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe da ostvarimo željeni rezultat.

Izvor: dalmatinskiportal.hr