13 C
Split

Rukometaši tijekom vikenda upisali dva poraza i jedan neriješen rezultat

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U subotu su dječaci A u Šibeniku odigrali susrete 8. kruga 1. HRKDA -jug i zabilježili poraze od RK Šibenika 22:12 (14:6) i RK Vodica 25:16 (14:10).

Dječaci su prvi susret ušli jako loše, promašen sedmerac, dva izrađena šuta i kad se tome pridoda jako loša igra u obrani kod većine, s jako malo želje i htjenja da se spriječi protivnik rezultat nije mogao biti drugačiji. U drugi susret protiv ekipe RK Vodica ušli su efikasnije u napadu i držali smo priključak do 8:8, međutim tada nisu realizirali dva napada, a budući da se igra u obrani nije popravila Vodičani se odljepljuju i na kraju uvjerljivo slave. Iako je vidljiv pomak u igri u napadu, nažalost u obrani se igra s malo žara i želje, osim mlađih (Silić) koji ipak ne mogu protiv starijih i fizičkih jačih protivnika sami donijeti pobjede.

U nedjelju su dječaci 2005. u Jelsi odigrali susret s RK Hvarom i remizirali 13:13 (7:7). Dječaci su odigrali ispod svojih mogućnosti s dosta grešaka u napadu. U zadnju minutu su ušli s minus jednim igračem, minus jedan na semaforu i bez posjeda da bi na kraju s još jednom greškom u napadu propustili prigodu za pobjedu. Drugi susret nažalost nisu odigrali zbog nedolaska RK Jadra.

Idući vikend RK Dugopolje zaključuje godinu, u subotu djevojčice 2008. i mlađe idu u Makarsku na mini rukometni turnir, mlađi kadeti u Sinju dočekuju RK Solin i RK Split, dok u nedjelju dječaci B u Dugopolju ugošćuju Zadrane u borbi za naslov jesenskog prvaka.

Poslije tih susreta slijedi utakmica roditelja i prigodni domjenak za sve članove RK Dugopolje.

Izvor: RK Dugopolje

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Mijenja se zakon, znate li koliko gotovine ćete moći nositi preko granice bez prijave

Hrvatski sabor, koji u srijedu nastavlja zasjedati, ovoga će tjedna raspraviti šest zakonskih prijedloga, a nakon glasovanja u petak napravit...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img