SKANDALOZNO Heroju Miši Hrastovu stigla pravomoćna presuda, Hrvatskoj mora vratiti više od dva milijuna kuna

0
Foto:Facebook

Na Facebook stranici Specijalna policija – u ratu i miru osvanula je objava gdje je objavljen i dokument na kojem je vidljivo kako hrvatski branitelj Mihajlo Mišo Hrastov Republici Hrvatskoj mora vratiti više od dva milijuna kuna.

“Pravomoćnom i ovršnom presudom Općinskog građanskog suda u Zagrebu Republika Hrvatska dužna je platiti tužiteljici Sanji Bižić iz Sombora, na ime izgubljenog uzdržavanja pok. Vase Bižića iznos od 308.539,97 uz zakonske zatezne kamate”, piše u presudi.

Nadalje, piše da je 21. prosinca 2020. godine iz proračuna RH ovršeno ukupno 2.464.695,62 kune. 

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dok traju predizborne ‘borbe’ za fotelje i dobre plaće, naš heroj Mišo Hrastov koji je sa suborcima branio na Koranskom mostu ulazak četnika u Karlovac, dobio je ‘čestitku’ za Uskrs od ‘hrvatskog’ (čitaj samo ne hrvatskog) suda pravomoćnu presudu, po kojoj mora zbog pripadnika agresorske četničke horde, koji je poginuo u borbi na mostu, a za kojeg je RH platila odštetu (vratiti Republici Hrvatskoj) iznos 2.464.695,62 kuna. Očito je da u korumpiranom hrvatskom sudstvu vode kolo yugo nostalgičari koji ne mogu podnijeti poraz i ne priznaju samostalnu Hrvatsku.

Očekujemo reakciju Ministarstva branitelja, Udruga branitelja, građana Karlovca i šire, svih onih čiji su najmiliji dali živote za ovu, ali ne ovakvu Hrvatsku, u kojoj nas gaze isti koji su ubijali 1990. – 1995. i to sve uz blagoslov vladajuće ‘elite’.

Za naše poginule i nestale nitko nije platio ni lipe. Ukupan dug iznosi cca 11 milijuna kuna!!”, stoji u objavi.

Inače, Hrastov je osuđen zbog ubojstva 13 srpskih rezervista na Koranskom mostu u Karlovcu 21. rujna 1991. godine.

Foto: Facebook

[DJELITE SVI NEK’ SE ZNA‼️] ➡️Dok traju predizborne “borbe” za fotelje i dobre plaće, naš heroj Mišo Hrastov koji je…

Objavljuje Specijalna Policija – u ratu i miru u Utorak, 6. travnja 2021.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here