Splitski HD-zeovac žestoko uzvratio Mireli Ahmetović: Tko o čemu, Grbinova komesarka o…

0
Foto: Nedjeljom u 2/HRT
Saborski zastupnik HDZ-a Ante Sanader na društvenim mrežama osvrnuo se na istup političke tajnice SDP-a Mirele Ahmetović koja je HDZ prozvala za demontažu državnih institucija. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.   

“TKO O ČEMU, GRBINOVA KOMESARKA O… 

Kako bi osporila tvrdnju predsjedsjednika HDZ-a o demontaži države javila se Grbinova trbuhozorka, a tko drugi nego Mirela Ahmetović. Ista ona koja je rukama i nogama kopala kako bi zaustavila gradnju LNG terminala, američko-europskog projekta od strateško interesa za Republiku Hrvatsku. I pred bagere je, partijska komesarka prijetila da će leći! Sve kako bi zaustavila gradnju. Bjesomučnom hajkom na LNG, lažno je tvrdila kako ‘nikom nije potreban’, te kako ‘neće biti nikakvog interesa’. 

Upravo, sve suprotno, zahvaljujući Vladi HDZ-a. Kapaciteti u Omišlju već sada su 100 posto popunjeni tri godine unaprijed, što potvrđuje ne samo poslovni, nego i geostrateški smisao tog projekta.

Što je posebno važno u trenutku kada je cijeli svijet suočen s plinskom krizom i rastom cijena energenata. Osjeti se ona i u nas, ali za razliku od mnogih mi ćemo uvijek imati sigurnu dobavu plina, zahvaljujući LNG-u.

No, da je bilo po Ahmetovićki i ostatku ostataka SDP-a proveli bi se u ovom slučaju, kao i u vrijeme kada su prije šest godina obnašali vlast u Hrvatskoj. 

Tada smo bili među deset najgorih ekonomija svijeta. BDP je padao 12 kvartala zaredom (tri godine). Kreditni rejting srušen je dva puta do razine tzv. ‘smeća’. Ahmetovićkina stranka koja je tada ‘preobrazila’ Hrvatsku smanjila je radnička prava, a čiteljima plaće. Ukinuli su im božićnice i regres. Predstečajnim nagodbama, uništili su na desetke tisuća radnih mjesta. Na društvenim mrežama su se pojavile grupe koje su pozivali mlade da napuste Hrvatsku.  I takvi bi ponovno preuzeli odgovornost za Hrvatsku?”, objavio je Sanader. 


Ivica R.