24,10,21
HomeVijestiStanković najavio gošću u NU2: “Maja Šuput zaslužuje biti gost Vaše emisije…hoćemo...

Stanković najavio gošću u NU2: “Maja Šuput zaslužuje biti gost Vaše emisije…hoćemo sve detalje oko trudnoće u prime timeu”,

Aleksandar Stanković, voditelj popularne emisije “Nedjeljom u 2” na Facebooku je jučer objavio tko je gošća u idućoj emisiji. Nakon što je objelodanio da će u studio doći kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare-Ožbolt,  uslijedili su raznoliki komentari mnogih gledatelja – piše  Maxportal

“Maja Šuput zaslužuje biti gost Vaše emisije…hoćemo sve detalje oko trudnoće u prime timeu”, “Ne, hvala. Zbilja nemam vremena za trošiti na nju”, “A joj, majko mila. Znači mogu slobodno u šetnju”, “Vesna je prava mačka, zato Aco čuvajte se, da vas ne ogrebe” bili su samo neki od komentara ispod objave voditelja.

“Ne, hvala. Zbilja nemam vremena za trošiti na nju”, “A joj, majko mila. Znači mogu slobodno u šetnju”, “Vesna je prava mačka, zato Aco čuvajte se, da vas ne ogrebe” bili su samo neki od komentara ispod objave voditelja.

Prošlog tjedna u njegovom studiju gostovao je redatelj Dalibor Matanić čije je gostovanje izazvalo goleme reakcije – od oduševljenja do totalne rezignacije.

Foto:screenshot Facebook

“Jedan od rijetkih Hrvata koji javno progovaraju o društvenoj zbilji bez imalo celofana…”, “Sjajan gost”, “Uh,volim ga! Gledat ću”, “Čovjek koji stvara intrigantne filmove, čak i ako voditelj bude imao loš dan, ne može biti nezanimljiv gost”.

“Napokon čovjek koji govori s razumom i kritičan je prema sadašnjici… ovo će biti dobra emisija!!!” bili su neki od komentara iza kojih stoje Matanićevi štovatelji, ali drugi nisu bili zadovoljni. “Zviždač bez pokrića”, “Proziva influencere koji se bore za život da su lijenčine,a on cijeli život snima novcem poreznih obveznika…baš čital da dobio pol milijuna za snimanje reklame…neš ti takvog radnika”,

“Ovu nedjelju ću preskočiti s ovom emisijom. Ne odgovara mi taj gost i neću gubiti vrijeme”, “Jel’ to onaj uhljeb što živi od državnog proračuna pa ne mora žicati ručak po restoranima?”, pisali su mu.

Tijekom svog gostovanja Matanić se osvrnuo na političke stavove, ali i nedavnu iznenadnu smrt gradonačelnika Milana Bandića. Rekao je kako osobno nije niti lijevo niti desno, nego iznad te da od Bandića ne treba raditi anđela.

Dotaknuo se i cijelog incidenta kad je prozvao influencericu Doris Stanković koja je putem društvenih mreža prošlog ljeta htjela ponuditi plaćenu reklamu za jedan restoran, zbog čega se podigla velika prašina, a Matanić koji je predvodio riječ protiv Stankoviću je rekao da je pogriješio

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari