Sutra nas očekuje zanimljivi košarkaški dan

0

Nakon što je prošlog vikenda momčad ŽKK Dugopolja odigrala zadnje kolo natjecanja Lige djevojčica/dječaka, ove subote ih očekuju tri nove utakmice.

Sinjani ipak uspješniji

U posljednjem kolu koje su igrale prije nekoliko dana, naša ekipa dočekala je momčad KK Alkara. Bila je to vrlo dobra i zanimljiva utakmica, pogotovo od strane domaćina. Nakon dugo vremena Dugopolje je odigralo u punom sastavu. U prvom dijelu utakmica je bila neizvjesna i poluvrijeme je završilo košem prednosti za Dugopolje. U nastavku susreta domaća momčad je radila više rotacija i Alkar je to iskoristio. Iako je do samoga kraja utakmica bila neizvjesna, Sinjani su odnijeli bodove iz Dugopolja. Trener Stipe Čipčić je rekao:

Napokon smo odigrali u punom sastavu. Prve dvije četvrtine smo igrali utakmicu u “egalu” na pogon vanjske trojke Radovan, Ževrnja, Perišić. U drugom dijelu na naplatu je došla naša mala rotacija s sedam igrača, no cure se nisu predavale i održavale su minimalnu razliku do kraja utakmice. Moram napomenuti da je ovo jedna od boljih utakmica u sezoni i da nam to može biti putokaz za dalje.

ŽKK Dugopolje – KK Alkar 39:46

ŽKK Dugopolje: Radovan (19), Ževrnja (10), Perišić (6), Vladović, Ravlić, Kardum, Mustapić N. (3), Mustapić I. (1), Smodlaka

Sutra su na rasporedu novi dvoboji

Ove subote u Školsku dvoranu Dugopolje dolaze košarkaške momčadi sa Brača. na rasporedu su tri utakmice, jedna prijateljska i dvije službene. Prijateljsku utakmicu odigrat će najmlađi članovi rođeni 2007./2008. godište, a utakmica počinje u 9:30 sati. U preostale dvije utakmice koje će se igrati radi se o zaostalim susretima koji nisu odigrani u prvom dijelu prvenstva. Prvo će svoj ogled imati 2005./2006. godište s početkom u 10:30, a zatim i momčadi 2004./2005. godište koji će na parket izaći u 11:30 sati. Trener Stipe Čipčić je u najavi rekao:

Očekuje nas vrlo bogat i zanimljiv dan. Prvo imamo prijateljski susret „mališa“, a nakon njih i dvije službene utakmice koje smo trebali igrati na Braču ali ipak ih s odgodom igramo sada u Dugopolju. U ovim natjecateljskim susretima šansu ćemo dati svim curama da odigraju i da se pokažu u najboljem svjetlu, makar patio rezultat. Moramo vidjeti na koga možemo računati za daljnji nastavak prvenstva.

Raspored susreta:

9:30 ŽKK Dugopolje – KK Brač (2007./2008.)

10:30 ŽKK Dugopolje – ŽKK Brač (2005./2006.)

11:30 ŽKK Dugopolje – KK Brač (2004./2005.)