Proteklog vikenda u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS) odigrani su regionalni turniri uključujući i Dalmaciju. Domaćin turnira na kojem su nastupile ekipe ŽKK Dugopolje bio je Osnovna škola Pazigrad. Dugopolje je nastupilo s ekipama U9 (2009. i mlađe) i U11 (2007. i mlađe).

U9 (2009. i mlađe)

Natjecanje je bilo organizirano na način da su se napravile dvije skupine po pet ekipa. U skupini u kojoj je nastupila ekipa ŽKK Dugopolja igrale su još i momčadi KK Došk, KK Brač, KK Split i KK Alkar. U drugoj skupini bile su ekipe ŽKK KAŽL, KK Zadar, KK Dražen Petrović i KK Mislav.

ŽKK Dugopolje svoje utakmice odigralo je u subotu. Od četiri susreta pobijedili su u tri (KK Brač, KK Split i KK Alkar), a izgubili su od ekipe KK Došk. U odlučujućem polufinalnom dvoboju igrali su protiv KK Dražen Petrović i nažalost tu utakmicu su izgubili. U susretu za treće mjesto Dugopolje je snage ponovno odmjerilo sa KK Došk koje je ponovno bilo uspješnije od naše ekipe. Na kraju ŽKK Dugopolje je na ovom turniru zauzelo četvrto mjesto. To pogotovo dobiva na težina kada su u svojoj skupini pobijedili vrlo jake KK Split i KK Alkar.

Trener Stipe Čipčić o U9 turniru je rekao:

Ovo je jako važan rezultat za nas, da smo plasirani među četiri u Dalmaciji. Igrali smo s mješovitom ekipom dok su sve druge momčadi igrale u muškom sastavu. Moram kazati da smo u polufinalu snage odmjerili s velikim školama košarke Zadra, Šibenika i Drniša. Najviše sam zadovoljan što smo u skupini pobijedili jake ekipe KK Split i KK Alkar. Ti klubovi su nositelji kvalitete u našoj županiji. Moram pohvaliti dvojac Mihaelu Rogošić i Petra Vukušića za odličnu igru na cijelom turniru. Nadam se da će ovaj rezultat biti motiv i daljnje poticaj na treninzima.

ŽKK Dugopolje: Mihael Vrgoč, Eva Jelavić, Lorena Škarić, Tadej Mikelić, Mate Perišić, Petar Vukušić, Luna Dodoja, Josipa Budalić, Tadej Mikelić, Mihaela Rogošić (kapetanica), Petra Baričević

U11 (2007. i mlađe)

U drugom turniru način organizacije natjecanja je bio isti, no sada su u skupinama nastupile po četiri ekipe. Momčad ŽKK Dugopolja utakmice u svojoj grupi igrala je protiv ŽKK Ragusa, ŽKK Brač i ŽKK Šibenik. Nažalost naše cure su ovoga puta izgubile sve tri utakmice. ŽKK Ragusa nas je relativno uvjerljivo pobijedila, dok se u dvobojima protiv ŽKK Brača i ŽŽ Šibenika pobjednik nije znao do samoga kraja. Ipak i u te preostale dvije utakmice izgubili smo u samoj završnici.

Trener Stipe Čipčić je nakon završetka turnira rekao:

Nažalost doživjeli smo sva tri poraza. Protiv ŽKK Raguse je bilo glatko, a protiv Šibenika i Bračanki smo se borili do samoga kraja, ali ipak nismo uspjeli. Ovo natjecanje smo igrali većinom protiv starijih konkurenata, odnosno 2008. godišta. Moram pohvaliti sestre Baričević koje su jako dobro odigrale sve utakmice.

ŽKK Dugopolje: Ivana Baričević, Marija Baričevič, Tara Radošević, Paula Balić, Anamarija Perišić, Barbara Milum, Ana Šantić, Ivana Kolić, Lara Armanda, Luna Dodoja, Josipa Budalić, Mihaela Rogošić