Sutra se nastavljaju prvenstva u košarci

ŽKK Dugopolje igra protiv ekipa Amfore

0

Nakon jednomjesečne stanke, nastavljaju se košarkaška prvenstva u Ligi djevojčica i Mlađoj kadetskoj ligi. Oba susreta naše ekipe igraju protiv kluba Amfora.

U prvoj utakmici dana na teren će izaći momčadi ŽKK Dugopolje i KK Amfora. Ovo će biti drugi susret ove dvije ekipe u tekućoj sezoni. Prvi dvoboj odigran je u Makarskoj i bio je vrlo uzbudljiv do samoga kraja. Ipak, u konačnici su domaćini bili uspješniji i pobijedili u posljednjim trenutcima.

Sada se igra uzvrat i naše cure se svakako žele pokazati da su bolje i pokušat će pobijediti KK Amforu. Ovoga tjedna treninzi su bili usmjereni na poboljšanje određenih segmenata igre. Trener Stipe Čipčić za Dugopolje.org je rekao:

Prvi susret odigran u Makarskoj završen je našim tijesnim porazom u zadnjim sekundama. Moramo reći da ekipa KK Amfore na toj utakmici nije bila kompletna. Što se tiče sutrašnje utakmice, nadam se da ćemo biti u punom sastavu i prikazati našu najbolju igru. Svjesni smo da samo na taj način možemo doći do pobjede. Puno toga ovisit će o kvalitetnoj obrani koju smo posebno uvježbavali tokom tjedna.

Utakmica između ŽKK Dugopolje i KK Amfora igra se ove subote u školskoj dvorani s početkom u 11 sati.

Sutra se igra novo kolo i u Ligi kadetkinja. U toj utakmici, koja slijedi odmah nakon Lige djevojčica, snage će odmjeriti ŽKK Dugopolje protiv ŽKK Amfora. I kod ovih dviju momčadi ovo je njihov drugi ogled ove sezone. Prvi su također odigrale u Makarskoj gdje su nakon slabijeg otvaranja utakmice, Dugopoljke uvjerljivo pobijedile.

Čipčić je u najavi utakmice rekao:

Ovo je drugi put ove sezone da ćemo se nadigravati sa ŽKK Amfora. Prošli dvoboj u Makarskoj završen je našom pobjedom. Nadam se da ni ovaj put nećemo ući u utakmicu „lako ćemo“, jer smo u prethodnom susretu nakon gubitka 0:10 krenuli napokon igrati i glatko dobili 31:10. U ovoj utakmici sve cure će dobiti priliku da se pokažu u pravom svjetlu i da se vidi koliko tko može.

Utakmica između ŽKK Dugopolje i ŽKK Amfora igra se u subotu u 12:30 sati u školskoj dvorani.