Tijekom vikenda pojačane aktivnosti u prometu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Tijekom vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi će se pojačane aktivnosti u prometu, u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama i povećanja razine sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu. Aktivnosti će biti posebno usmjerene na prevenciju i sankcioniranje najtežih prekršaja, tzv. faktora rizika: upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i droga, prekoračenje brzine, nekorištenje pojaseva u vozilima i kaciga na mopedima i motociklima, te korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

PUSD skreće pozornost i na savjete vozačima objavljene na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova https://www.mup.hr/novosti/6284/zimski-uvjeti-na-cesti-savjeti-vozacima , a koji se odnose na nastupanje zimskih uvjeta na pojedinim cestama, te obvezu vožnje s upaljenim kratkim svjetlima.

Apeliraju na sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise, te da odgovornim ponašanjem daju svoj doprinos povećanju razine sigurnosti u cestovnom prometu.

Vozite oprezno, poštujte prednost prolaska, a brzinu uvijek prilagodite stanju i uvjetima na kolnicima!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img