13 C
Split

U petak na sastanak zbog detalja o ekskurziji, objavljen popis prvašića

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Iz Osnovne škole Dugopolje uputili su obavijest roditeljima kako će se u petak 31. kolovoza 2018. u 18.00 h održat RODITELJSKI SASTANAK zbog organiziranog posjeta Vukovaru koji je obvezan za sve učenike osmih razreda, a za dugopoljsku školu određen je termin od 09. – 11. rujna 2018. god. Na sastanak obavezno ponijeti broj indentifikacijske isprave djeteta (osobne ili zdravstvene iskaznice).

Na istom sastanku bit će prisutan i predstavnik agencije Kvarner Express zbog detaljnih informacija vezanih uz višednevnu izvanučioničku nastavu (ekskurziju).

Ujedno će biti podijeljeni i kompleti udžbenika i pratećih materijala za 8. razred. Također, svi školski sadržaji koji prate udžbenike (radne bilježnice, likovne mape, tehničke kutije te atlasi iz geografije i povijesti za 5. razred), a koje je financirala Općina Dugopolje, dočekat će djecu na školskim klupama prvog dana nastavne godine 2018./2019.

Isto tako, škola je objavila i popis učenika 1. razreda OŠ Dugopolje za nadolazeću školsku godinu 2018./2019. Prvašići su podijeljeni u dva razreda, 1. A kojeg će voditi Milica Radošević i imat će 25 učenika, dok će 1. B pod vodstvom Nives Španović brojiti 26 učenika.

Popis možete preuzeti OVDJE.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Božo Petrov izgubio spor protiv Jambe za klevetu; tražio je da ga se kazni s 500 dnevnih dohodaka, a sad će on morati platiti...

Božo Petrov, saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Metkovića te aktualni kandidat Mosta za Dubrovačko-neretvanskog župana pravomoćno je izgubio sudski...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img