Treće izdanje međunarodnog dječjeg turnira ”Dalmatinko Cup” održat će se ovog vikenda na nogometnim terenima u Dugopolju, Stobreču i na TTTS-u, a na turniru će nastupiti selekcije domaćih i inozemnih nogometnih klubova od 2005. do 2010. godišta. Na nogometnom terenu Primorca iz Stobreča odigrat će se i ženski nogometni turnir za 2004. godište. Ove godine od inozemnih ekipa na turniru će nastupiti mladi nogometaši Gornika iz Zabrza (Poljska), FK Dinaz iz Vyshgoroda (Kijevska oblast, Ukrajina), NK Krško (Slovenija), Škola nogometa AS iz Međugorja (BiH), sarajevski Željezničar i FA Academica (BiH), NK Omladinac (Visoko, BiH), ŠF Zmaj 17 (Sanski Most, BiH), novosadska Vojvodina te FK Dandy iz Novog Pazara (Srbija).

Najzanimljiviji dio turnira, završnica turnira za 2005. godište održat će se na pomoćnom i glavnom terenu SC ”Hrvatski vitezovi” u Dugopolju, a domaći nogometaši Dugopolja (2005.) otvaraju turnir u petak 27.04. u 12 h s Neretvancem iz Opuzena, dok u subotu 28.04. u 10.30 h igraju s ukrajinskim predstavnikom FK Dinaz iz Vyshgoroda. Četvrtfinala su na rasporedu u nedjelju 29.04. poslijepodne dok će se polufinala, utakmica za 3. mjesto i finale igrati u ponedjeljak 30.04. u jutarnjim terminima na glavnom nogometnom terenu u Dugopolju.

Kompletan raspored utakmica  možete pogledati OVDJE.

Potporu ovoj sportskoj manifestaciji dali su između ostalih i Središnji državni ured za sport RH, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Općina Podstrana, Općina Dugopolje te turističke zajednice grada Splita, općine Podstrana i općine Dugopolje.