Sinoć je u dvorani Ivica Glavan – Ićo odigran susret 5. kola 1. ŽMNL u kojem je Hrvatski Dragovoljac dočekao ekipu G-točke.

Domaćini su od prve minute krenuli žustro s namjerom da čim prije riješe pitanje pobjednika. Unatoč dobrom startu i postignutom pogotku Plazibata u 2. minuti za vodstvo domaćina od 1:0, gosti su se dosta dobro držali na terenu. Crni su cijeli susret imali terensku inicijativu i nadmoć, dok su igrači G-točke odgovarali uglavnom iz brzih polukontri u kojima su izbivali 1 na 1 s vratarom Bradarićem. I nije se dugo čekalo na izjednačujući zgoditak. U 3. minuti Blažević je postigao gol za G-točku i rezultat je bio poravnan na 1:1. Igrači Hrvatskog Dragovoljca su nakon primljenog gola još više pritisnuli vratara gostiju Boćinu. To im se i isplatilo već u 8. minuti kada je Klarić doveo Crne u novo vodstvo, sada od 2:1. Na 3:1 u 11.  minuti povisio je Jurić, dok je novo smanjenje vodstva na 3:2 stiglo u 13. minuti drugim golom Blaževića. U prvom poluvremenu bila je to utakmica sa velikim brojem gostujućih prekršaja što im je na naplatu došlo u 18. minuti kada je sa 10 metara iz akumuliranog prekršaja Jurić postavio konačnih 4:2 prvog poluvremena.

U drugoj dionici susreta nastavila se slična igra kao iz prvog dijela. Igrači Hrvatskog Dragovoljca u nastavak utakmice ušli su još odlučnije. U prvih 14. minuta igre u drugom poluvremenu gledatelji su promatrali dvoboj na samo jedan gol, onaj gostiju koji nisu imali odgovor na taj pritisak domaćina. Ipak, nedostajalo je pravih akcija i prilika za pogodak što je rezultiralo manjim brojem golova u nastavku. Igrači G-točke zbili su svoje redove, ali pukotina se našla u 30. minuti kada je Klarić postigao drugi gol na susretu i povisio na 5:2. Od tada igrači G-točke igraju na sve ili ništa i u polje je ušao igrač/vratar. To im je donijelo brzo izjednačenje jer su u istoj minuti zgoditkom Škokića smanjili na 5:3. Crni su više nego uspješno odolijevali napadima G-točke, a končanih 6:3 u 39. minuti dvoboja svojim trećim golom na utakmici postavio je Klarić.

Na kraju pišu se nova tri boda za Crne koji su ponovno izbili na vrh ljestvice. U sljedećem dvoboju igra se prvi veliki derbi prvenstva kada Hrvatski Dragovoljac u odgođenoj utakmici 4. kola gostuje kod momčadi Olmissum II.