Općina Dugopolje i Turistička zajednica Općine Dugopolje, u utorak 12.12.2017. u 19 sati organizira Adventsko druženje.

Blagdansko raspoloženje sve više postepeno ali sigurno obavija i Dugopolje. Uskoro ćemo paljenjem druge adventske svijeće ući u novi tjedan došašća. To znači da se, osim vjerskih, lagano počinjemo pripremati i za aktivnosti koje uključuju zabavu, hranu i piće.

S tim na umu, Općina i Turistička zajednica organizirali su zajedničko adventsko druženje. Bogati program će između ostaloga uključivati i glazbeni dio u organizaciji KUD-a “Pleter” kao i nezaobilaznu gastronomsku ponudu u organizaciji Udruge DAR, Lovačke udruge “Ljubljan” te vatrogasaca iz DVD Dugopolje.

Ovaj hvale vrijedan događaj će se odvijati na Trgu domovinske zahvalnosti koji se nalazi preko puta OŠ Dugopolje. Organizatori ipak napominju, da će u slučaju izglednih nepovoljnih vremenskih uvjeta, program biti premješten na natkriveni plato u predvorje školske dvorane u Stepinčevu ulicu.

Pridružite se u utorak na trgu najboljeg blagdanskog ugođaja. Dođite sa svojom obitelji ili društvom i razmazite se bogatom kulturnom, glazbenom i gastronomskom ponudom.

Vidimo se.