13 C
Split

Učenici prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Učenici od petog do osmog razreda svih škola u Hrvatskoj tako imaju priliku sudjelujući sa svojim radovima boriti se za vrijedne nagrade i dokazati – svijesni su važnosti štednje, ali i važnosti razumijevanja financijskih pojmova.

Sve do 30. studenog traju prijave, a škole odnosno učenici se na nagradni natječaj prijavljuju putem Wofoo obrasca, objavljenog na stranicama Večernjeg lista.

Svi koji se prijavljuju trebaju poslati rad na temu – zašto im je edukacija o financijskoj pismenosti danas važna i što žele s njom postići.

Osnovne škole prijavljuju po jedan rad u kategoriji 1 (5. i 6. razred) i / ili u kategoriji 2. (7. i 8. razred) – gotov rad šalju tek u trećem krugu natječaja. Jedan tim može prijaviti maksimalno jedan rad, a jedna osnovna škola može prijaviti maksimalno dva rada (po jedan u svakoj kategoriji).

Tim koji se prijavljuje može sačinjavati minimalno 20 , a maksimalno 35 učenika. Najkreativnijih 20 radova po 10 u svakoj kategoriji ulazi u drugi krug nagradnog natječaja, te će u tim školama biti održana edukacija finanacijske pismenosti.

Drugi krug nagradnog natječaja traje od siječnja 2019. do kraja veljače 2019. a odnosi se na edukacije učenika, koje će će provesti docentice Ekonomskog fakulteta iz Zagreba, doc.dr.sc. Dajana Cvrlje i doc.dr.sc. Andrea Lučić, prema udžbeniku „Novac i ja“ udžbenik o osobnim financijama za učenike od 5. do 8. razreda osnovnih škola.

Svi sudionici edukacija dobit će Certifikat za sudjelovanje na edukaciji.

Treći krug nagradnog natječaja traje od 4.ožujka do 12. travnja 2019. U tom periodu prijavljeni timovi, koji su prisustovali edukaciji o financijskoj pismenosti, trebaju poslati svoj rad na zadanu temu nagradnog natječaja na službeni mail projekta mafin@vecernji.net ili na adresu Večernjeg lista d.o.o., Oreškovićeva 6h/1, 10 010 Zagreb.

Kreativan rad na temu financijske pismenosti, može biti napravljen u jednoj od tehnika: crtanje, fotografija, video film, pjesma, strip, kombinirane tehnike.

Glavna nagrada je u vrijednosti od 15.000,00 kuna za pobjedničke timove (dva tima) dok su ostale nagrede tablet uređaji.

Prijaviti se možete OVDJE.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Franić bi uklonio spomenik HOS-u za kojeg su glasali SDP-ovci

Odgovarajući na izravno pitanje voditelja RTL-a, kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Ante Franić rekao je da bi uklonio sve što vrijeđa...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img