Udar na HRT: Nova TV najgledanijoj informativnoj emisiji u Hrvatskoj mijenja termin emitiranja

0

Nakon što je prije nekoliko mjeseci RTL Danas promijenio termin emitiranja, uskoro će se to dogoditi i s Dnevnikom Nove TV. Na Novoj TV još ne žele otkriti kada će se to točno zbiti, no zna se kako će najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj uskoro kretati 15 minuta ranije. Dakle, ubrzo će svi televizijski dnevnici imati isti termin – onaj od 19 sati!

To nije jedina promjena koja čeka Dnevnik Nove TV, jer kako najavljuju, krenut će s emitiranjem iz novog, tehnološki najmodernijeg studija u zemlji.

Novi termin pratit će, kako sami kažu, potpuno novo ruho središnje informativne emisije iz novog, vrhunski opremljenog studija te s nove lokacije. Radi se o najznačajnijoj promjeni kako za središnju informativnu emisiju tako i za cijelu televiziju.

‘‘Nikad središnje informativne emisije nacionalnih televizija nisu počinjale u isto vrijeme i odlučili smo to, kao apsolutni lider na tržištu promijeniti. Prvi put u povijesti dogodit će se prava bitka konkurenata. I vjerujemo da ćemo i ovu osvojiti svojim znanjem, iskustvom, profesionalnošću, korištenjem tehnologije, emocijom koju šaljemo s ekrana.

Naš tim iskusnih urednika i reportera, voditelja kojima se vjeruje, mladih kolega punih entuzijazma, s novim Dnevnikom ne donosi samo sadržajna osvježenja, nego i novo vizualno iskustvo. Tehnološki, ponovno smo pripremili studio kakav Hrvatska još nije vidjela. Radujemo se novom izazovu.‘‘, kazala je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Foto: Luka Dubroja/Nova TV