Uhićen ubojica iz Siska, zovu ga Bracan. Ubio je ženu i ranio 4 osobe

  0
  211
  Foto: Screenshot/ Ilustracija; Fotografija nema veze s događajem iz teksta

  Uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom u romskom naselju Capraške Poljne kraj Siska, izvijestila je sisačko-moslavačke policija u nedjelju rano ujutro. Ubijena je jedna žena, a osam osoba  dovedeno u bolnicu u Sisak.

  Počinitelj je muškarac od 60 godina, zovu ga  Bracan, navodno je imao psihičkih problema, a  sumnjao je da ga truju. Susjedi tvrde da ima novca jer je prodao neku zemlju.

  “Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje.

  U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene.

  Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac. Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene. U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično.”

  Policija je locirala ubojicu u području Ulice kneza Domagoja, gdje je i uhićen, a pirotehničari su nakon toga pretraživali okolno područje.

  Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, koje su bježeći lakše ozlijeđene.

  U nesvakidašnjem događaju su u potpunosti izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil djelomično izgorjeli, priopćila je policija.

  Naselje Capraške Poljane  u kojem živi oko 400 Roma, nalazi se na sisačkoj periferiji iza južne industrijske zone uz Caprašku šumu.

  Kako neki mediji prenose svjedočenje mještana, uhićeni je muškarac od 60 godina, zovu ga  Bracan, navodno je imao psihičkih problema, a  sumnjao je da ga truju. Susjedi tvrde da je imao novca jer je prodao neku zemlju.  Živio je sam, a motivima zločina zasad se samo može nagađati.

  Kako se očekuje, više pojedinosti o zločinu bit će poznato tijekom nedjelje.

  Sisačka policija najavila je konferenciju za medije u 10 sati.  Javnosti će se obratiti Luka Pešut, načelnik PU sisačko moslavačke i Igor Pasanec, šef krim policije.

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here