Foto: Duje Radović

Iz Osnovne škole Dugopolje danas su uputili obavijest roditeljima djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2018./2019. Obavijest prenosimo u cijelosti:

Obavještavaju se roditelji odnosno staratelji djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2018./2019. da će se prijave djece provoditi u vremenu od 08. do 18. veljače 2018. godine elektronskim putem na obrascu PRIJAVA koji je objavljen na mrežnoj stranici Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji  www.udu-sdz.hr.

Prijavu je potrebno izvršiti prema upisnom području škole koji je također  objavljen na web stranici Ureda državne uprave, kao i na web stranicama osnovnih škola.

Nakon obavljene prijave djeteta, roditelj odnosno staratelj obvezno se treba javiti pripadajućoj školi u vremenu od 01. do 08. ožujka 2018. radi dogovora o terminu testiranja djeteta (škole će na svojoj web stranici objaviti  uredovno vrijeme kada  roditelji mogu  doći u gore navedenom terminu).

Roditelji, odnosno staratelji koji nemaju mogućnost izvršiti prijavu elektronskim putem, mogu se javiti u Ured državne uprave u Solinu, koji će im pružiti pomoć kod prijave, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 11 sati , Kralja Zvonimira 81, soba broj 20.

Sve detaljne informacije o upisu možete dobiti na web stranici Ureda državne uprave u SDŽ  (www.udu-sdz.hr), kao i u Ispostavi Solin na telefon broj 021/ 420-037.