Uskoro će promet kroz Trajektnu luku biti jednosmjeran

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Vrlo skoro će promet kroz Trajektnu luku biti jednosmjeran, možda od idućeg tjedna, trebaju se još uskladiti detalji, a do tada već od večeras promjene koje će nastupiti u preregulaciji prometa su ukidanje parkinga uz Jadranski most, reduciranje pješačkih prijelaza na dva, a još bolje će se koristiti vozni trak kojim se ulazi u luku, donosi dalmatinskiportal.hr.

Osim toga, od subote, četiri autobusne linije neće prometovati prema Pazaru i Trajektnoj luci, 2, 11, 17 i 80.

Rezime je to sastanka o poboljšanju nove preregulacije prema luci koja, kaže dogradonačelnik Nino Vela, je dala pomake, a ovo su dodatna poboljšanja.

Broj 80 koji polazi s kolodvora, od subote će tako kretati sa Sukoišana, broj 2 će voziti do HNK, a l 11 i 17 će ići kroz Vukovarsku preko Ulice sloobde do Pojišana.

Tijekom dana će time imati 77 prolaza manje kroz luku.

Vela je najavio i da će prometna policija uložiti dodatni napor i zaštititi Zagrebačku ulicu samo za javni gradski prijevoz, taxi i vozila s posebnom dozvolom, kao i pomoći na sjecištu glavnih tokova u luci.

Načelnik prometne policije Željko Kapetanović suočio se s pitanjima o djelovanju policije, te zašto ih nema na raskrižjima kao i zašto do sada nisu riješili pitanje Zagrebačke ulice.

Kapetanović je sva pitanja odbacio kao netočna, te ustvrdio da su angažirani sa svim resursima u poboljšanja.

Ipak, na uporna pitanja medija složio se da su često fizički kraj Biskupove palače, nema ih na ostalim raskrižjima, a drži semafore najboljim rješenjima.

– Trebaju biti savjesni građani, nije kriva policija – zaključio je prvi prometni policajac.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img