Vice Mihanović ljut na Stankovića: Šokantan i degutantan ispad prema Splitu, očekujem da u idućoj emisiji objavi ispriku

0
304
Foto: screenshot

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita na prošlim lokalnim izborima Vice Mihanović reagirao je na emisiju Nedjeljom u 2 i voditelja Aleksandra Stankovića

Naime, Stanković je ugostio srpskog voditelja Zorana Kesića, a u jednom je trenutku voditelj rekao kako je savjetovao nekim kolegama iz Beograda da ne dolaze autima beogradskih tablica u Split na ljetovanje.

Evo što je Mihanović napisao. 

“U jednoj emisiji koja se u primetimeu na našoj nacionalnoj televiziji prikazuje već više od 20 godina danas se dogodio šokantan ispad šovinizma prema Splitu i Splićanima.

Ne ulazeći u uređivačku politiku voditelja i izbor gostiju, jednostavno ne mogu ne stati u obranu svoga grada i sugrađana.

Naime, upravo mi je nevjerojatno bilo čuti da je voditelj svom gostu iz susjedne Srbije rekao kako svoje kolege iz Beograda uvijek savjetuje da ne dolaze autima beogradskih registracija u Split na ljetovanje.

S obzirom da je Split turistički orijentiran i otvoren grad, nadaleko poznat po svom gostoprimstvu za drage goste sa svih strana svijeta, smatram apsolutno neprimjerenim i degutantnim na taj način vrijeđati cijeli jedan grad i njegove stanovnike. U cilju ispravljanja teških neistina i narušavanja digniteta, pozivam voditelja da u idućoj emisiji objavi ispriku našem gradu!”, objavio je Mihanović.

Ivica R

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here