(VIDEO) “Pivan ja dalje,… crveni ferari”: Grdović se srušio na sceni, odnijeli su ga.

0
Foto: Screenshot

Sudeći po videu koji je zapalio društvene mreže, nastup Mladena Grdovića  na Danu vinogradara nije dobro prošao za  Usred pjesme srušio se na pozornici.

“Pegula sam pegula… orilo se na koncertu Mladena Grdovića u petak navečer u Sloveniji. U jednom trenutku Mladen je zbilja bio pegula, zateturao je, sapleo se i pao na pozornicu, a čini se da je pri tom bio prilično alkoholiziran.

‘Katastrofa’, preneraženo je komentirala publika. Sam se nije uspio dignuti. Neko je vrijeme s poda gledao put mikrofona, a kada ga se dočepao izustio je: ‘Pivan ja dalje.’

I nije da nije imao želju nastaviti čak i u takvom stanju. Želio je i nasmijao sve prisutne. Pokušao je nastaviti s pjevanjem, ali nije imalo smisla pa su ga u zaštitari, podigli ga i odveli s pozornice.

Festival se održava u slovenskim Marezigama, a tema prekjučerašnje večeri kad je nastupio Grdović bila je Dan vinogradara.
Prije njegovog nastupa vinari su ponudili degustacije nagrađivanih vina, a mještani su predstavili svoje kulinarske delicije. Je li Grdović s prevelikim žarom kušao nagrađena vina, ne znamo, ali očito je da nije ostao žedan.
Kako je napisao jedan od posjetitelja koncerta, zamalo je otpjevao četiri pjesme i poželio im laku noć nakon pravog druženja
Zadarski pjevač koji je u karijeri imao problema s alkoholizmom, počeo je nakon koronapauze s nizom koncerata u ritmu kojega bi teško izdržali i znatno mlađi pjevači. Na njegovoj službenoj facebook stranici navedena s 24 bukirana koncerta, a listi s tom brojkom vjerojatno nije kraj – donosi Maxportal

IVICA R.