Zastupnik Vrkljan gradonačelniku Osijeka Radiću: “Mlad a tako korumpiran i socijalno neosjetljiv. Upravo zbog ovakvih uhljeba Hrvatska je prazna.”

0
Foto: Snimka zaslona

Danas popodne se na svojem Facebooku oglasio saborski zastupnik Milan Vrkljan i u podužem statusu žestoko napao gradonačelnika Osijeka Ivana Radića. Status prenosimo u cijelosti. Evo što je napisao:“KORUPCIJA I SOCIJALNA NEOSJETLJIVOST IVANA RADIĆA

“Kao gradonačelnik, želim biti razigravač svih građana našeg Osijeka i najuspješnijeg tima na čelu grada”.

Tako je mladi Ivan Radić ove godine govorio neposredno nakon izbora za gradonačelnika Osijeka.”Osijek i Županija moraju biti predvodnici političkog, gospodarskog, znanstvenog i kulturnog života istoka Hrvatske.” tada ga je nadopunio župan Anušić.

Gospodine gradonačelniče kad je dosta?

Večeras je gradonačelnik Osijeka najbrutalnije prezentirao kako izgleda nepotizam, korupcija i kriminal na djelu. Države u kojima cvjetaju nepotizam i korupcija poznate su po visokim porezima, anti poduzetničkom klimom i niskim životnim standardom njihovih građana. Kako ovakvi licemjeri mogu biti na čelu promjena koje su nužne u Hrvatskoj?

Kako ovakvi kao Ivan Radić mogu biti vjerodostojni kad pozivaju Hrvate da se vrate iz Irske ili Njemačke.?

Oni su se ušančili na gradske, županijske ili državne jasle i tu za njih završava socijalna i pravedna Hrvatska. Pozivam građane Osijeka i cijele Hrvatske da dobro pogledaju ova tri manekena koje su porezni obveznici obukli. Jakne su potpuno iste, moderne i vjerojatno skupe.

Ivane Radiću, mlad a tako korumpiran i socijalno neosjetljiv. Upravo zbog ovakvih uhljeba Hrvatska je prazna. Samo naivni mogu vjerovati da Ivan Radić i njemu slični mogu željeti povratak Hrvata iz Irske ili Njemačke. Ovih dana promovirana akcija kojom HDZ poziva na povratak u Hrvatsku i nudi beneficije našim ljudima obična je obmana.

Pokušaj je to da se preduhitri i umanji reakcija javnosti na skoru objavu rezultata popisa stanovništva.

Vrijeme je za ostavke ili smjene !!!
Vrijeme je za Pravednu Hrvatsku!!” – napisao je Vrkljan.

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here