13 C
Split

Želite nešto prodati na eBayju? Evo kako to možete napraviti bez stresa

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Prodavanje artikala na eBayju je jednostavno, a moguće ga birati vrstu prodaje – dražba ili fiksna cijena.

Ako imate neki predmet kojeg se želite riješiti a mislite da bi za njega mogli dobiti pokoju kunu, bacite pogled na najpoznatiju online tržnicu na svijetu – eBay.

Početak dražbe ili prodaje relativno je lako ostvariv pothvat, a sastoji se od biranja vrste prodaje, objave nekoliko fotografija i čim boljeg opisa artikla kojeg nastojite prodati. Prvo što trebate napraviti, doduše, je prijaviti se na eBay profil odlaskom na https://www.ebay.com.

Put do uspjeha

Ako nemate svoj račun, napravite ga. Nakon toga kliknite na Sell u gornjem desnom dijelu ekrana i na sljedećoj stranici unesite informaciju o predmetu kojeg prodajete. Ebay će uz pomoć njega moći odrediti u koju će ga kategoriju strpati. Kliknite na predloženu kategoriju koja je najbliža predmetu kojeg prodajete i nakon toga ćete otići na stranicu za izlistavanje. Tamo ćete pod ‘Listing Details’ upisati čim više informacija o predmetu, od veličine do boje i stanja. Također pošaljite čim više fotografijai vodite računa da su važne rubrike koje morate ispuniti označene zvjezdicom.

Sourcetportal
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Trener Tramezzani nakon remija u Koprivnici: “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača”

Hajduk je iz Koprivnice otišao s jednim bodom. “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img