ŽELJKO SAČIĆ: Zekanović više ne može biti član Hrvatskih suverenista – evo zašto

0

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić gotovo je šokiran izjavama i javnim nastupima svog kolege Hrvoja Zekanovića, koji je uzdrmao prijatelje i kolege na desnici kada je, po njima, iskočio u solo igri, govoreći u Saboru i prozivajući ih i za necijepljenje.

Stranka Hrvatski suverenisti je odlučila kako Zekanović više neće biti šef njihovog saborskog kluba, ali hoće li to biti i posljednji “ukor” pokazat će se brzo.

Željko Sačić tako misli da Zekanović više ne može biti član Hrvatskih suverenista, a sve je pojasnio na Facebooku:“Sad sam slusao g. Hrvoja na Dnevniku HTV-a .

Mislim, zapravo, uvjeren sam da ga treba izbaciti iz stranke Hrvatskih suverenista, jer stvara šizofernu političku situaciju, tjera od nas naše tradicionalne glasače, a HDZ i ljevica mu plješću, daju mu medijski prostor.

Sve da nas autentične Hrvatske suvereniste što žešće ocrni, dovede u konfuzno stanje, podjele i nepovjerenje.

Naši birači na bilo kojim budućim izborima neće glasati za našu izbornu listu jer ih je duboko izvrijeđao, omalovažio, optužio da su ubojice.

A potencijalni partneri DP, Most, ili bilo koje druge izvanparlamentarne stranke neće niti čuti..(nakon ovog o političkim savezima s nama, ako je on uz nas

Mislim da za Hrvoja ima političke budućnosti, ali uz HDZ, SDP, Možemo, GLAS… No nikako više ne u ili uz – Hrvatske suvereniste.

Anita M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here