ŽKK Dugopolje sutra će gostovati kod muške ekipe KK Ribola Kaštela. Utakmica će se igrati s početkom u 9 sati.

Nakon prošlotjedne uvjerljive pobjede na domaćem terenu protiv KK Amfora, ovaj tjedan očekuje ih novi prvenstveni dvoboj.

Sutra naša momčad igra u Kaštelima u sklopu 11. kola Lige djevojčica/dječaka. Na terenu će suprostaviti domaćoj ekipi dječaka iz KK Ribola Kaštela. Prvi susret odigran u Dugopolju završio je pobjedom tadašnjih gostiju.

Sada se igra uzvrat i Dugopoljke svakako žele pokazati da su bolje i pokušat će uzvratiti pobjedom protiv KK Ribola Kaštela na njihovom terenu. Na ovaj kratki put ŽKK Dugopolje ide sa ekipom kojoj nedostaje nekoliko igrača. No vjeruju kako i tako mogu pobijediti ukoliko daju sve od sebe. Trener Stipe Čipčić za Dugopolje.org je rekao:

Iako imamo problema s ozljedama idemo odigrati najbolje što možemo. U dosadašnjem dijelu prvenstva pokazalo se kako samo kada odigramo na maksimumu dolazimo do pobjede. Nadamo se da ćemo pružiti jako dobar otpor i da ćemo do zadnjeg trenutka boriti se za eventualnu pobjedu.

Pozivamo sve ljubitelje košarke da sutra u nedjeljno jutro dođu do Kaštel Sućurca i podrže ŽKK Dugopolje u nastojanjima da ostvare još novu njihovoj pobjedu.