ŽKK Dugopolje sutra nastupa na Basketludilu u Livnu

0

Ove srijede u Livnu će se održati košarkaški turnir Basketludilo. Ovaj najmasovniji regionalni turnir ovakve vrste organizira ŽKK Livno. Nastupit će čak 16 različitih ekipa iz Hrvatske i BiH. Utakmice će se igrati u tri sportske dvorane smještene na području grada Livna, a ulaz na sve susrete je besplatan.

Naravno, nama je turnir zanimljiv i zbog same činjenice da će Dugopolje imati svoje predstavnike. ŽKK Dugopolje natjecat će se u skupini C, a suparnici će im biti momčadi ŽKK Livno, ŠK Glamoč i HŽKK Rama.

Prvu utakmicu igraju odmah na otvaranju protiv ŽKK Livno s početkom u 9:00 sati. Nakon toga snage će odmjeriti protiv momčadi ŠK Glamoč, a utakmica počinje u 10:45 sati. U trećem kolu naša ekipa igrat će protiv HŽKK Rama, a susret je na rasporedu u 11:55 sati. Sve utakmice igraju se u Sportskoj dvorani Srednje Ekonomske škole Livno.

Zanimljivost je da turnir traje samo jedan dan, tako da će posjetitelji moći uživati u 40 utakmica od 9:00 sati, zaključno sa finalnim susretom koji je na rasporedu u 18:30 sati.

Ukoliko sutra imate vremena, a ne znate kako ga provesti, idealna prilika je mali izlet do Livna gdje možete podržati dugopoljske košarkaške nade. Na kraju našim curama možemo poželjeti sretan put i odličan turnir.