Ove nedjelje ŽKK Dugopolje čeka novi prvenstveni ogled u Mlađoj kadetskoj ligi. Dugopoljkama u goste dolazi ekipa ŽKK Omiša.

Sutrašnjim susretom Dugopolje i Omiš nadigravat će se već drugi puta ove sezone. Prvi ogled, koji se igrao u Omišu, završio je uvjerljivom pobjedom domaćina. U toj utakmici igračice ŽKK Dugopolja odigrale su prvo poluvrijeme na način da ŽKK Omišu nisu dopustile značajniji rezultat. Međutim, u drugom dijelu utakmice Omišanke su uspjele napraviti veliku razliku i uvjerljivo su pobijedile. Moramo reći kako su igračice ŽKK Omiš za dvije generacije starije od cura iz ŽKK Dugopolje. Trener Čipčić je o toj utakmici kazao:

Nažalost, prošli put u Omišu doživjeli smo težak poraz. Iako su se cure dobro držale prve dvije četvrtine, u drugoj je ŽKK Omiš napravio prednost. Uspjele su se odvojiti i zasluženo su nas pobijedile.

Sutra se igra uzvrat, a domaćini su svjesni da ih čeka teška utakmica. Iako su Omišanke i ovoga puta favoritkinje, Dugopolje će pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena. ŽKK Omiš ponovno ima prednost starije generacije. Gosti će nastupiti sa 2003./2004. godištem, a naše cure su 2005./2006. godište. Trener Stipe Čipčić u najavi utakmice je rekao:

Što se tiče ove utakmice, nadamo se kako ćemo je što duže držati u neizvjesnosti. Strpljivo ćemo čekati naše šanse, a ako nam se ukaže prilika za pobjedu učinit ćemo sve da je i uzmemo. Kad pogledamo stanje na tablici, rezultatski ishod ove utakmice neće biti preudan za našu poziciju u poretku. Jednostavno, idemo dati sve od sebe i odigrati najbolje što možemo.

Budući da se ŽKK Dugopolje često bori sa ozljedama, upitali smo ga za zdravstveno stanje ekipe. Kratko nam je odgovorio:

Zdravstveno stanje naše momčadi je vrlo dobro. Mislim da ćemo sutra po prvi puta u ovoj sezoni utakmicu odigrati u punom sastavu.

Pozivamo sve ljubitelje košarke da sutra u nedjeljno jutro dođu i podrže ŽKK Dugopolje. Utakmica se igra u školskoj dvorani s početkom od 11:15 sati.