13 C
Split

Ako se želite nasmijati zajedno s djecom, pogledajte Angry birds film 2

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Film je prava poslastica za cijelu obitelj i moći ćete ga gledati bez bojazni od nasilnih scena ili neprimjerenog rječnika. Primjeren je za djecu već od pet godina, a nakon odgledanog filma poći će kući s porukama o prijateljstvu, zajedništvu i važnosti vjere u sebe.

Animirana komedija Angry birds film 2 nastavak je animiranog hita Angry birds film iz 2016. godine. Dok se u prvom nastavku svima omiljene ptice i svinje međusobno sukobljavaju, u ovome surađuju kako bi se obranili od novog neprijatelja.

Crveni, Žuti, Bomba, Veli Orao i Sonja, sestra od Žutog, Leonard i još par svinja postaju tim koji ima namjeru spasiti sve. Upravo tada kreću mnoge zavrzlame i smiješne situacije koje će do suza nasmijati djecu i odrasle, od Bombe koji se kupa u svinjskim šmrkljima do rasplesanih orlova čuvara koji izvode breakdance.

Ako ste uživali u prvom nastavku, onda će te zasigurno i u ovom. Film je prava poslastica za cijelu obitelj i moći ćete ga gledati bez bojazni od nasilnih scena ili neprimjerenog rječnika. Nakon odgledanog filma, djeca će zasigurno poći kući s porukama o prijateljstvu, zajedništvu i važnosti vjere u sebe, piše medijskapismenost.hr.

Film se u kinima prikazuje na hrvatskom i engleskom jeziku u 2D, 3D i 4DX formatu.

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Film obiluje scenama koje će i vas zabaviti i nasmijati.

Nasilje: Vidljivog nasilja nema. Svodi se na smiješne gegove iz kojih se može iščitati da je bilo nekog nasilja, recimo kada mali ptići izađu iz grmlja u kojem spava zmija, s čizmama i šeširom od zmijske kože. Zmiju nisu ubili i to je vidljivo na kraju filma kada se pojavljuje u jednoj od smješnijih scena.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Primjeren je za djecu.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode. Ono čega ima je pokazivanje svinjskih guza, što će djeci zasigurno biti smiješno. Također ima dijaloga vezanih za parenje ptica i speed-dating, koji su namijenjeni odraslima, a djeca ih neće ni primijetiti.

Tempo: Tempo je dinamičniji, ali ga i manja djeca mogu pratiti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HERR SOSA, TI SI U HRVATSKOJ OD SADA – TURIST!

Službena navijačka udruga hrvatske nogometne reprezentacije "Mi Hrvati" oglasila se na svom Instagram-profilu gdje je prokomentirala izbor dosadašnjeg mladog...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img