Sinoć su u Omiškoj dvorani na Ribnjaku igrači Hrvatskog Dragovoljca ugostili ekipu Muline. Iako su Crni bili oslabljeni, novo pridošli igrači Romić, Kljenak i Perkušić opravdali su očekivanja trenera Galiota i predsjednika Kovačevića.

U drugom kolu nastavka prvenstva gledatelje je čekala uzbudljiva utakmica. Obje momčadi tražile su pobjedu, Crni za hvatanje priključka s vodećima dok je Mulina sa eventualna nova tri boda željela napraviti odmak od začelja poretka. Ipak, susret je presudila kvaliteta i Hrvatski Dragovoljac je drugu utakmicu za redom slavio. U još jednom teniskom rezultatu 6:1, goste je u 19. minuti načeo Romić. Nastavak utakmice donio je puno atraktiniju igru i veći broj golova. Mulina je ta koja je bolje otvorila prvih par trenutaka i već u 21. minuti pogotkom Najeva rezultat je 1:1. Nakon primljenog gola Crni su u potpunosti zavladali terenom i nisu dopustili Mulini nikakvu ozbiljniju prijetnju do kraja utakmice. Odmah u 22. minuti iz udarca sa 6 metara Jurić vraća domaćinima prednost na 2:1. U 29. minuti kapetan Mandurić povećava na 3:1. Minutu kasnije Perkušić postavlja 4:1, a isti igrač u 31. minuti zabija za visokih 5:1. Posljednji pogodak na utakmici postigao je Romić. Crni su tako ubilježili novu pobjedu i smanjili zaostatak za vodećima. Igrač utakmice bio je Ivan Perkušić, koji je stigao na polusezoni kao veliko pojačanje te opravdao to sinoć na najbolji način, okrunivši svoju odličnu igru s dva gola.

Problem domaćeg terena i nemogućnost treninga

Hrvatski Dragovoljac sinoć je kao domaćin Mulinu dočekao u Omišu, iako su ove sezone za domaći teren imali sinjsku dvoranu Ivica Glavan-Ićo. Zbog pretrpanog rasporeda sinjskih klubova i zauzetosti njihove dvorane Hrvatski Dragovoljac jedino slobodno utočište morao je potražiti u dvorani na Ribnjaku. Problem naravno nije odigravanje jedne ili dvije utakmice van Dugopolja već cijele sezone. Iako su neka obećanja postojala na tu temu, kako sada izgleda ona nisu ni blizu ostvarenja. U klubu su uvjereni da bi igranje utakmica podno Mosora donijelo novi sportski žar u općini Dugopolje. To osobito temelje na tome što Crni i sa ovako vrlo lošim uvjetima ostvaruju vrhunske rezultate, a za točku na I nedostaje im i malo sreće, ili možda po koji trening.

Upravo stavka treninga je lako ostvariva i infrastruktura u tom dijelu već postoji. Naravno i tu su bila obećanja kako će Hrvatski Dragovoljac dobiti nekoliko termina, no sve je izglednije da će se za to morati ponovno boriti. Zbog tave situacije sa terminima treninga uprava dugopoljskog malonogometnog kluba odlučila je da će svaki termin koji dobiju od Općine Dugopolje koristiti za svoju futsal Akademiju. Nogomet, a posebno mali nogomet, daleko je najpopularniji sport pogotovo među djecom. Zbog toga entuzijasti koji obožavaju ovaj sport i nesebično mu se daju zaslužuju dobiti termine u dugopoljskoj dvorani kako bi djeca mogla uživati u toj često i nadrealnoj igri nogometa. U Akademiji Hrvatskog Dragovoljca uvjereni su da će im tereni biti puni raizgrane djece iz Dugopolja, Koprivnog, Kotlenica i Liske koja će od majstora ovog sporta učiti nove vještine.