Nakon što su prošlog tjedna na otvaranju prvenstva sa 1:6 pobijedili Royal, Hrvatski Dragovoljac večeras igra novi prvenstveni susret.

Crni u ovaj dvoboj ulaze kao favoriti. Poteškoća klubu iz Dugopolja bit će činjenica da su zbog velikog broja ozljeda desetkovani u igračkom kadru. Unatoč tome Crni večeras očekuju novu pobjedu i tri boda u lovu na prvoplasirane ekipe. Sa dvije utakmice manje zaostaju čak devet bodova za vodećim Geniusom. No ukoliko danas ostvare pobjedu, a isto ponove i u sljedećem kolu kada je Genius slobodan, Crni se vraćaju na tri boda zaostatka. To je dodatni motiv za slavlje u večerašnjem dvoboju.

Kao i svaki protivnik do sada ni Mulina neće biti lagan zalogaj. Oni se trenutno nalaze na šestoj poziciji u prvenstvu što im daje mirniji nastavak prvenstva. Mulina iz do sada odigranih osam susreta ima upisane po dvije pobjede i neriješena rezultata, te četiri poraza. Zabili su 24, a primili 30 golova te su prva momčad u poretku s negativnom gol razlikom. Iz ovog učinka osvojili su 8 bodova, a to im daje prednost od dva boda pred prvim pratiteljem. Iza njih se nalaze Trilj, sa jednom odigranom utakmicom više, te Royal i G-točka koji imaju po dvije utakmice više. Večerašnji susret u dvorani na Ribnjaku u Omišu prilika je objema momčadima za konkretni rezultat. Hrvatski Dragovoljac lovi Genius, dok Mulina može još više pobjeći sa dna tablice.

Utakmica između Hrvatskog Dragovoljca i Muline igra se s početkom u 21 sat.

Podijeli objavu