Foto: RK Dugopolje

U nedjelju dječaci i djevojčice RK Dugopolje nastupili su u Šibeniku na turniru Erste mini lige Dalmacije. Nastupili su sa 7 ekipa u 6 kategorija.

DJEVOJČICE

Djevojčice su nastupile u tri kategorije. Djevojčice 2008. su zabilježile dvije pobjede i poraz u grupi što im je bilo dovoljno da kao najbolji drugi prođu u polufinale. Nažalost u polufinalu bolja je bila ekipa Izviđača, dok su djevojčice u susretu za treće mjesto poraženi od ŽRK Gruda.

Djevojčice 2009. su također zabilježile dvije pobjede i poraz u grupi te se plasirale u polufinale. Nažalost kao i starije djevojčice poražene su od Izviđača, dok su u susretu za treće mjesto poražene od RK Jelse.

Djevojčice 2010. i mlađe zabilježile su sva tri poraza u grupi. Djevojčice iako vrlo dobra i talentirana ekipa jučer je malo podbacila i sigurno se u budućnosti očekuju bolji rezultati.

Također jučer je svoj debi na klupi imala i trenerica Lucia Radošević. Započela je vrlo dobro, nadamo se da će tako i nastaviti.

DJEČACI

Dječaci 2008. su na turniru nastupili sa dvije ekipe. Dječaci su podijeljeni u dvije podjednake ekipe. Ekipa 1 je nakon tri pobjede u grupi zabilježila tijesan poraz u polufinalu od Mini sunca. Ekipa 2 je zabilježila dvije pobjede i poraz u grupi te se u trokutu ekipa sa 4 boda plasirala u polufinale. U tijesnom susretu poraženi su na šesterce od Izviđača. U međusobnom i revijalnom susretu za 3. mjesto nakon izvođenja šesteraca slavila je ekipa 1.

Dječaci 2009. su nakon tri pobjede u grupi u polufinalu poraženi od Izviđača. U susretu za 3. mjesto svladali su RK Šibenik 2015.

Dječaci 2010. i mlađi su zabilježili tri pobjede i poraz u grupi. To im pak nije bilo dovoljno za prolaz u polufinale budući da nisu vodili brigu o gol razlici te ih je tek nekoliko golova dijelilo od toga da se plasiraju u polufinale.

Djevojčice i dječaci su odigrali vrlo dobro te se nadamo da će tako nastaviti i u nastavku Erste lige kao i na ostalim turnirima u mini rukometu koji ih očekuju do kraja sezone.

Izvor: RK Dugopolje