Rukometaši poraženi u susretima 15. kola 1. HRL Jug

0
0

Ovaj vikend dječaci A u Sinju su odigrali susrete 15. kruga 1. HRL jug s RK Trogirom i RK BalićMetličićem te zabilježili dva poraza. Ove susrete odigrali su oslabljeni za 8 dječaka 2007. god. koji su na školskom izletu u Dubrovniku tako da su morali uskočiti oni 2008. god. da bi imali dovoljan broj igrača.

U prvom susretu s Trogiranima poraženi su s 22:12 (9:5). U susret su ušli uobičajeno smušeno s nekolko tehničkih pogrešaka i gosti su poveli 4:0. Nakon time outa malo su povezali redove i do kraja prvog dijela ostavili solidan dojam. U nastavku repriza prvog dijela Trogirani rade seriju 3:0 na početku i rade nedostižnu prednost. Najefikasniji A. Rogošić sa 7 pogodaka i golu vrlo dobar Kardum.

U drugom susretu poraz od RK BalićMetličića 20:13 (13:6). U susret su ušli nestvarno dobro, odlična obrana, realizacija u napadu na 100% i poveli su 4:1. Međutim na 4:2 kreće se serijom gluposti, čudna proigravanja i brzopleti šutevi u napadu, nepotrebni prekršaji za sedmerac i isključenja te su do poluvremena na -7. U nastavak kreću ponovno vrlo dobro dječaci su se pribrali i serijom 6:2 su se vratili u igru. Imali su i napad za -2 ali nisu ga uspjeli realizirati tada Splićani zabijaju i unatoč naporima Dugopoljaca do kraja nisu uspjeli izvući povoljniji rezultat. U ovom susretu najefikasniji Radanović sa 5 pogodaka.

Iako nekompletni dječaci su nadamo se i sebe pokazali i dokazali da se unatoč porazima mogu nositi sa svima samo treba smanjiti crne rupe u igri te će tada više bodova biti na saldu.

Izvor: RK Dugopolje