Hrvatski Dragovoljac večeras protiv Vrgorca II

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Danas se u SD Ivica Glavan – Ićo igra novi susret 1. ŽMNL u kojem će Hrvatski Dragovoljac dočekati ekipu Vrgorac II.

Iako je večerašnji susret dio 7. kola, Crni do sada imaju odigranih pet prvenstvenih utakmica. Razlog tome je što liga broji devet klubova, stoga je svako kolo neka druga momčad slobodna. U prvom dijelu sezone Hrvatski Dragovoljac je već „odradio“ slobodnu utakmicu, no to znači i da za sada ima susret manje od konkurenata. Prvi na tablici su Solinjani sa 15 od mogućih 18 bodova, a slijedi ih Olmissum koji ima 13 od 18 bodova koje su mogli do sada osvojiti. Dugopoljska ekipa zauzima treće mjesto u poretku sa 12 od 15 bodova za koje su se borili. Ta tri boda izmakla su im upravo u zadnjem odigranom susret u gostima kod Solina koji je slavio sa 4:3. Sve ostale utakmice, uključujući i gostovanje kod Olmissuma, Crni su uvjerljivo slavili i zabilježili odličan uspjeh u ovom dijelu natjecanja. Ukoliko igrači Hrvatskog Dragovoljca budu i večeras slavili, tada će ponovno izbiti na čelo prvenstvenog poretka sa jednakim brojem bodova kao i Solin.

Prepreka za taj čin je druga ekipa MNK Vrgorca. Vrgorčani su do sada odigrali pet prvenstvenih susreta od kojih su dva puta slavili, a tri puta bili poraženi. Nakon što su u prvom kolu bili slobodni Vrgorac je u sljedeća dva kola upisao istovjetne rezultate. Prvo su kod Olimussuma bili poraženi 5:2, da bi u sljedećem kolu istim rezultatom na domaćem terenu slavili protiv G-točke. Nakon toga uslijedila su još dva poraza, prvo gostujući kod Solina (7:3), a zatim su na njihovom terenu bolji bili igrači Geniusa (2:4). U posljednjem kolu Vrgorac je kod kuće slavio protiv Trilja s visokih 10:2. Iz dosadašnjih rezultat očito je kako Vrgorac puno bolja izdanja pruža na svom parketu, dok u gostima bilježe negativne rezultate. Slična situacija je i s utakmicama protiv momčadi iz gornjeg dijela ljestvice gdje su izgubili od ekipa koje se su bolje plasirane u poretku, dok su slavili protiv onih koji su ispod Vrgorca na prvenstvenoj ljestvici.

Večerašnji susret prilika je Hrvatskom Dragovoljcu da se vrati na vrh ljestvice stoga ne sumnjamo kako će Crni biti silno motivirani za ostvarenje tog cilja. Utakmica između Hrvatskog Dragovoljca i Vrgorca II igra se s početkom u 20:45 sati.

 
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img