Ivana uhićena jer je dečku Robertu pobacala odjeću s balkona na ulicu

0
Foto: Facebook/PU Brodsko posavska

Ivana (30) uhićena je nakon što je u svađi dečku Robertu (22) pobacala odjeću s balkona stana na ulicu.

Sve se dogodilo potkraj siječnja ove godine oko 21 sat u stanu u Zagrebu, a slučaj je ovih dana završio i kod prekršajne sutkinje. Nakon tog događaja, par je prekinuo svoju očito burnu vezu.

Prema presudi, Ivana je navečer u stanu u Zagrebu, nakon svađe, “ponovila nasilje u obitelji na štetbivšeg izvanbračnog partnera Roberta (22), budući je već pravomoćno kažnjavana za nasilje u obitelji”.

“Ivana je u vidno alkoholiziranom stanju pobacala njegove osobne stvari, odjeću, s balkona na ulicu ispred stambene zgrade, što je kod Roberta izazvalo osjećaj uznemirenosti, radi čega je zatražena intervencija policije.

Dakle, Ivana je psihičkim nasiljem ponovila nasilje u obitelji na štetu bivšeg izvanbračnog partnera”, zaključila je prekršajna sutkinja u pravomoćnoj presudi kojom je Ivana proglašena krivom i osuđena.

Kažnjena je s ukupno 390 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, od kazne joj se odbija 80 eura, pa joj ostaje za platiti 310 eura. Na presudu nije dopuštena žalba te će Ivana kaznu morati brzo platiti – donosi Danica

anita m.