PAZI ŠTO PRIČAŠ! Miletićeva djevojka ide na ‘face jogu’; političar zbog istoga ranije ocrnio Kolindu: ‘To nije spojivo s kršćanskim naukom’

0
Foto: Screenshot

Marin Miletić, saborski zastupnik Mosta našao se na meti kritika, a sve zbog prijašnjih izjava koje su mu, čini se, došle na naplatu.

Mnogi su zapamtili Miletićeve kontroverzne stavove vezane uz jogu, zbog čega je oprao i bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Naime, još prije dvije godine političar je komentirajući bivšu predsjednicu kazao: “Nisam mogao prešutjeti njezino koketiranje s numerologijom i jogom. Naime, to nije spojivo s kršćanskim naukom. Nisu naši političari na vlasti nedodirljivi. Oni su javne osobe, moraju znati primiti kritiku. Žalosno je kada je pojedincima važnija moć i izvor novca nego evanđelje. Vjernicima je sve češće neprihvatljivo dati svoje povjerenje onima koji nisu jasni u svome kršćanstvu, a na njega se pozivaju i nose križić oko vrata kao tobožnji dokaz pripadnosti Kristovoj crkvi.”

Nije to bio jedini put kada je Miletić jogu prozvao “zlom”, no čini se kako su se vremena promijenila s obzirom da koketiranje s istime ne zamjera svojoj djevojci Kristini Krepeli.

Glumica je tako došla na tzv. face yogu, točnije na radionicu Glorie IN, na kojoj je gostovala slovenska trenerica face yoge Karin Velikonja.

“U srijedu je u živopisnom interijeru zagrebačkog plant based restorana Food Garden dvadeset uspješnih žena iz javnog života uz Karininu pomoć odradilo svoj prvi trening face yoge. Radionicu nisu propustile glumice Nataša Janjić Medančić, Kristina Krepela i Anđela Ramljak, kao ni voditeljica Antonija Blaće, manekenka Ivana Vukušić, vizažistica Tena Bašić i druge poznate dame, a u ulozi moderatorice bila je Jelena Glišić“, piše Gloria

Podsjetimo, političar Marin Miletić (42) i glumica Kristina Krepela (42) već su neko vrijeme u ljubavnoj vezi, a iako su na početku krili da su zajedno, par više ne krije da su zaljubljeni, pogotovo Marin koji čini se preko noći više problema s jogom – nema.