Počinje projekt “Rukomet za sve”, roditelji dovedite svoju djecu

0

Sutra započinje projekt “Rukomet za sve”, a u organizaciji Rukometnog kluba Dugopolje.

Cilj projekta je uključiti što više djece u treninge rukometa. Ovim programom nastojat će se obuhvatiti djecu sa područja općina Dugopolje, Dicmo i Klis.

“Rukomet za sve” funkcionira tako da će svi osnovnoškolci, dječaci i djevojčice, koji žele trenirati rukomet do kraja nastavne godine moći dolaziti na treninge rukometa koji će se organizirati na područjima navedenih općina.

U Dicmu i Klisu treninzi će se odvijati na školskim igralištima i to dva puta tjedno po završetku nastave u popodnevnim satima. U Klisu u 17:30 sati, a u Dicmu u 18:30 sati. Budući da se treninzi odvijaju na vanjskim terenima i ovise o vremenskoj prognozi, informacije o točnim danima održavanja treninga RK Dugopolje će na svojim Facebook stranicama objavljivati subotom za svaki naredni tjedan.

U Dugopolju djeca mogu doći na termin treninga koji je predviđen za njihovo godište.

Svi oni koji se žele okušati u najtrofejnijem hrvatskom sportu su dobrodošli trenirati sa svojim vršnjacima iz RK Dugopolje.

Sada je idealno vrijeme za to! Naime, u nedjelju završavaju natjecateljski susreti i za posljednju generaciju za ovu sezonu. Nakon toga do kraja lipnja slijede treninzi i pokoja prijateljska utakmica. To će biti odlična prilika za sve djevojčice i dječake da bez rezultatskog opterećenja pokažu kako se snalaze na rukometnim terenima.

Kod onih mlađih, odnosno generacije rođenih 2007. i mlađih, do kraja lipnja bit će održana još najmanje četiri turnira u mini rukometu. Za prijave i sudjelovanje na tim turnirima nisu potrebne klupske registracije, tako da svi koji se uključe u ovaj projekt mogu sudjelovati na turnirima.

Za roditelje sigurno je važno da uključivanje u ovaj projekt ne košta ništa. Potrebno je samo da djeca dođu i okušaju se u rukometu, a na vrhunskim trenerima iz RK Dugopolje je sve ostalo.

Projekt započinje sutra, ponedjeljak 7. svibnja. Roditelji pošaljite svoju djecu i neka zajedno sa svojim vršnjacima uživaju u prekrasnoj i zanimljivoj igri rukometa.

RK Dugopolje možete kontaktirati na broj mobitela 098-971-0959, ili na email rkdugopolje@gmail.com.