13 C
Split

[SVI U KOTLENICE] Sutra se održava 3. Vranjača kup u mini-rukometu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ove subote, 19.05.2018., u organizaciji Rukometnog kluba Dugopolje i Turističke zajednice općine Dugopolje održat će se 3. po redu mini-rukometni turnir Vranjača kup. Turnir se održava na izletištu Crkveni doci u Kotlenicama, nedaleko od same Špilje Vranjače. Kao i u prijašnjim izdanjima turnira, utakmice će se igrati na na travnatom terenu 100 metara udaljenom od ulaska u špilju Vranjaču.

Posebni gost turnira bit će Zoran Mikulić, hrvatski rukometaš, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine. Nakon igračke karijere, Mikulić se istaknuo i kao trener, osobito u Zadru i Splitu.

Natjecanje u mini-rukometu započet će u 9:30 sati kada se igra grupna faza natjecanja. U 14:00 sati odigrat će se revijalna utakmica roditelja, dok će u 15:00 sati nastupiti momčadi koje su prošle u samu završnicu turnira. Dodjela priznanja i nagrada na rasporedu je u 17:00 sati čime će završiti natjecateljski dio turnira.

Na turniru će nastupiti djevojčice i dječaci rođeni 2008. godine i mlađi. Uz domaćina RK Dugopolje na turniru sudjeluju i RK Solin, RK Kamičak, RK Jelsa, RK Jadro, RK Mini sunce, RK Mladost (Donji Miholjac), RK Vodice, RK Jerkovac, RK Opus, ŽRK Hvar, ŽARK Split.

Organizatori su za sve natjecatelje osigurali doručak i ručak u prirodi, kao i neizostavan posjet Špilji Vranjači.

Dođite i vi u Kotlenice, povedite svoje najdraže i provedite subotnji dan u prekrasnoj prirodi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Splićanka banku oštetila za više od 8 milijuna kuna, suprug joj pomagao u svemu

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Splitu optužnicu protiv troje državljana...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img