20/06/21

PREDIZBORNA POSLANICA DIDA ANDRIJICE: U nedilju dico moja, upalite možđane!

Must Read

Zdravi bili dico moja!

Evo sidin isprikuće i sve nešto mislin. Rećemo, je bi zna, ako bi me kogod pita, vami reć kako će te glasat u nedilju. Znaden ja da me niko ništa ne pita, ali svejednako ću van kazat!

Nu, slušaj amo!

Prvo ću van reć za koga ne triba glasat, a undak za koga bi ja glasa. Znači vako, nemojte dico moja, da vas zalude obećanjin koja su manitija od onizi koji jih daju.

Pazite se vukova obučeni u ovce, i onizi šta van se stalno prioblače ko da su naši, a sami đava iz nji izvire. Čuvajte se onizi koji svaku nedilju lizu oko oltara, a podržaju svakakve konvencije i slične đavle.

Ne glasajte ni za one koji su pivali ustaške, a sad viču da nisu, ili kažu da su bili pijani. Ili više ne smidu pivat jerbo ji je stra žene. Ali istina je, da moja baba nako izgleda i izbeči oči i ja bi se strašijo.

Nemojte dico davat glas onizin koji u životu ništa nisu radili, nego su jin tuđinci pare davali da se dreče protiv svega rvackoga. Pripazite i na one koji Rvacku nikad tili nisu, a sad dobro sisaju iz svakoga vimena ove naše napaćene jadnice.

Dobro pogledajte svakoga u ćivericu, nađite negdi kliko ima godina i usporedite sa trajanjen našega dičnoga Domovinskoga rata. Odma će van sve bit jasno!

Znači dobro promućkaje glavušon, i ne dajte da vas vozaju. Oni koji u mome selu podržava onoga šta sidi u Zagrebu, meni je isti ka i on! Samo njega znaden u glavu, a ovoga drugoga vidin na televiziji.

Zato nemojte nasist na besidu da lokalni izbori nemaju ništa sa ideologijon! Imaju itekako! Isti su ovi doli , ko i ovi na vrvu, a morebit bi bili i gori da in se je uzverat u Zagreb!

Zato ću ja glasat za čovika, koji je Rvat, nije ulizica, voli svoju obitelj i svoj Dom! Pošten je i neće ga niko navuć na korupciju! Sve šta je steka, steka je svojin rukan, nije mu pomagala ni veza ni stranka. Živi viru katoličku, i u crkvi i vanka nje. Oće pomoć svakomu u nevolji, bez obzira ko je i šta je. Glasat ću da van lipo i jednostavno rečen za ČOVIKA!

A vi dico moja, pamet u glavu, pogledaje okosebe, promislite o svin kandidatin koji van se nude. I virujte mi na rič, svaki će te u svome mistu nać barenko jednoga ČOVIKA na tin listan. I njemu triba dat glas!

U nedilju dico moja, upalite možđane!


Zdravi bili!
Vaš did Andrijica

Foto: privatni album
- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Došla u posjet rodbini i odlučila ostati: ‘Hrvati i Iranci su slični’

Iranka Delaram Nafisi u Hrvatsku je došla 2009. godine u posjet rodbini i odlučila ostati. Pokrenula je vlastiti biznis...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img