13 C
Split

Rukometne ekipe ostvarile tri pobjede u isto toliko susreta

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U nedjelju su ekipe RK Dugopolje odigrale tri susreta i zabilježile tri pobjede.

Djevojčice A su u 10. kolu ŽL zabilježile i 5. pobjedu svladavši ekipu RK Orkan iz Dugog rata 15:13 (12:4). Djevojčice su u susret ušle silovito i do poluvremena stvorile prednost od 8 razlike. U nastavku je došlo do malog opuštanja, pogotovo u posljednjih par minuta, što gošće koriste za ublažavanje poraza. Ponovno odlična igra u obrani, u napadu se istakla G. Milić koja je s nekoliko pogodaka pokazala zašto je jedna od najboljih igračica u svom uzrastu u županiji.

U popodnevnim susretima dječaci B u dva susreta svladali su ekipe RK Trogira i RK Balić-Metličića. Trogirani su svladani 27:21 (15:8), dok su protiv ekipe RK Balić-Metličić slavili 29:15 (13:4). U oba susreta pobjede niti u jednom trenutku dolazile u pitanje, a skoro svi igrači su se upisali u strijelce. Uz dobre vratare i igru u obrani, ovaj put najefikasniji su bili A. Perić sa 9 pogodaka u prvom susretu i M. Radošević sa 7 pogodaka u drugom. S ovim pobjedama dječaci su se izdvojili sami na vrhu tablice sa 100 postotnim učinkom.

Idući vikend dječaci A u Sinju ugošćuju ekipe RK jelse i RK Benkovca, dok dječaci 2005. i mlađi će u Solinu u sklopu ŽL odmjeriti snage s RK Jadrom i RK Hvarom.

Izvor: RK Dugopolje

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

U JAMI BEZDAN KOD RIJEKE, BEZ SUĐENJA UBIJENO IZMEĐU 500 I 1500 LJUDI (Donosimo potresno pismo roditeljima koje napisao župnik Martin prije ubojstva)

Ako ostanem i poginem, znajte da je to zato što sam katolički svećenik koji sam propovijedao i branio svoju...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img