SDP – NITI JE LIJEV, NITI JE HRVATSKI! POSTAO JE FAN KLUB PREDSJEDNIKOVE DODIKOVŠTINE I ORBANIZMA

  0
  FOto: Screenshot

  Piše: Vanja Zlatović

  Peđa je Grbin otkrio zašto pripadnici SDP-a trebaju bezuvjetno pomagati antieuropsku, dodikovsku i orbanovsku politiku predsjednika koji naziva ljude opušcima…. razlozi su velika popularnost koju Milanović uživa kod SDP-ovih birača te izbjegavanje javnog konflikta s predsjednikom jer bi u njemu SDP (ili Grbin osobno) izvukao deblji kraj.

  To niti Ana Brnabić ne bi rekla uz svu svoju lojalnost, a i ona bi imala lakšu zadaću, ali ovaj postaje grobar iza ubojice, jer Milanović je SDP konačno politički dotukao a ovaj ga brani upravo u tome. Niti je lijev, niti je hrvatski, niti je išta osim fun kluba proputinovske politike i pokorna nevjesta liberala Možemo u Zagrebu.

  Nekad gledam lojalnost Vučiću koji svoje biračko tijelo tretira kao da su svi debili…ili je zabrinut jer je atentat na njega upravo spriječen, ili veseo jer je vijest srpski Mercedes, evo sad su nalazišta zlata po kojima ovce pasu i ne znajući da će uskoro biti sve bolje.. a pokazuje se da je on najuspjeliji u tome što radi, da to tako i treba, da on ipak i balansira između europskih opcija za njega i politika i da Brnabić čeka samo da ju prije sedam ujutro zove i pita predsjednik zašto se uvoze maline a ne jedu svoje, i da popravi kragnicu na pidžami i krene istraživati.

  Ali kad gledam hrvatski SDP i njegovu suicidalnu i povijesno nemoralnu lojalnost našem predsjedniku u njegovoj dodikovštini i orbanizmu, da ime baštinika i oca tih politika ne spominjem (a to je Putin), ja se uvijek iznova začudim.

  Pa niste vi neka sklepana populistička kvazidesna falanga kao Most ili Suverenisti, jer te ad hoc asocijacije, Domovinski pokret i šta ti ja znam, služe upravo tome na što ste se vi srozali, vi ste ipak bili stranka, partija, što god već. Od vas se očekivalo, bar da se malo ne date.

  Ne bi, od srama, sjeo za stol niti s jednim od vas, makar i sa zadnjim simpatizerom.