Foto: Privatni album

U zemljama gdje se vlade protive ruskoj agresiji na Ukrajinu, unutar dva tjedna održat će se ili već jesu, demonstracije opozicije ne bi li ih srušile ili bar stvorile dojam da ovako više ne može.

Ruku pod ruku nastupaju dva roda političkih snaga istog gazde, neka tobož desna i patriotska priča uvijek spremna za kuknjavu po pozivu…i kvrgava tobožnja ljevica Bogu za gorko zaplakati, evo kod nas i neka braniteljska udruga u prvom od ta dva krila uzgojene naše muke.Istina je da u svim tim sredinama postoji lopovluka i bahatosti i te kako, ali to je sasvim druga tema i u svim slučajevima su upleteni i umreženi krivci tih okolnosti sasvim po neovisnim pravilnostima, te su vlade legalno tu, a i ankete i javnost ih ne ruše, ali na cijelom tom potezu od Baltika, preko Češke, do Bugarske i Crne Gore, spremaju se njihovi “ustaše i partizani” osloboditi svoje zemlje od trulog zapada i dovesti bolje na vlast, sebe, a to sebe je skupljeno s dna kace i toliko otvoreno lažno i bez kriterija, a i bez ozbiljnijih izgleda.

Tako će “mrzitelji pobačaja, stranaca i pedera”, cijepljenja i židovske laži da je zemlja okrugla….ruku pod ruku ići za time da maknu uistinu klimave zapadnjake i uvedu red, skupa s onima koji bi pobačaj bez ograničenja, manjine i pedere stavili u ustav i udžbenike, zabranili ove prve kao i oni njih, ali tu su u istoj smotri folklora i plešu drmeš. Jer ovako više ne ide, izbori se ne mogu čekati, a i oni su gladni da i oni malo omaste.

Uzvikuje jedan jutros na Indexu “Bog treba samo kukavicama”, pa on to dokazuje glupo, polupismeno i s argumentima iz 19 stoljeća…a plješću mu middle age ex pionirke koje još sanjaju da će ih osvojiti neki Nikoletina Bursać i čude se kako ima onih koji misle da Bog postoji i da je on sigurno izum HDZ-a. I spremaju se na miting….kao i ovi koji će do njih stajati jer vlada nije uhapsila Pupovca i Kajtazija a njima opalila po jedan bespovratni kredit za Vectru i u vladu stavila Zlatka u stigmama od kojih su pola slova skraćenice od Zagrebački Domoljubni Sajam.

Jedino što od svega ništa, uistinu loši zapad doda kakav pametni raketni bacač Kijevu, ovi razbucaju par tisuća putinovskih podanika iz priprčina federacije…ali im još par ne daju da duže traje i da ove zemlje gdje se te vlade ruše moraju kupiti bar po deset njihovih presretača.

Zato proleteri i vruća desnico, vi ste jedina nada ove krvave kupelji, i da ćete dovesti red i mir pod okriljem zemlje blagostanja gdje svi mogu voziti Moskviče….i da ga nećete baš dovesti, nego da ćete biti nož pod grlom ovima što ne valjaju a vladaju. I od kojih ste još gori, tako napušeni ili nadrkani….prvo ide tobož lijevima, drugo tobož desnima.