Strašna prometna nesreća na D-1 kod Karlovca! U direktnom sudaru dva osobna automobila dvije osobe su poginule, tri su ozlijeđene – prizor je stravičan!

0
Foto: Snimka zaslona KA Portal

Policija je izvijestila da je kod kućnog broja 36-a u Tušiloviću došlo do sudara dva osobna automobila i u tijeku je policijski očevid.

Oko 16.30 sati došlo je do tragične prometne nesreće na Državnoj cesti D-1 kod Karlovca, a po prvim informacijama od policije, dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene.

Policija je izvijestila da je kod kućnog broja 36-a u Tušiloviću došlo do direktnog sudara dva osobna automobila i u tijeku je policijski očevid.

Promet je u prekidu i odvija se obilazno preko mjesta Ladvenjak. Na mjestu nesreće se stvorila duga kolona a prizor je doslovno stravičan. Radi se o jednom automobilu talijanskih registracijskih oznaka, dok je drugi smrskan do neprepoznatljivosti. 

Foto: Snimka zaslona KA Portal

Kako saznajemo s mjesta događaja, u automobilu Mercedes talijanskih registracijskih oznaka nalazili su se državljani Bosne i Hercegovine koji su išli iz pravca Karlovca. Drugi automobil je Chevrloet karlovačkih registracija i u njemu su, ispričali su nam na mjestu nesreće, bili otac i sin koji su na mjestu poginuli. Ove informacije su zasad još uvijek neslužbenog karaktera – javlja KAportal

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here