Sutra, u subotu 17.10., održava se memorijalni malonogometni turnir “Hrvatski vitezovi Dugopolje” u čast petorici poginulih hrvatskih branitelja sa područja Općine Dugopolje, Božidaru Čipčiću, Vjekoslavu Jerkoviću, Draženu Šamadanu, Igoru Periću i Zoranu Rogošiću.

Na turniru će nastupiti 4 ekipe, a to su: HMNK Vrgorac, MNK Ustanik, MNK Hajduk Split, te domaćin turnira MNK Hrvatski dragovoljac ATVP iz Dugopolja. Turnir se igra prema futsal pravilima, što znači da u polju igraju 4+1 igrač.

Prije samog turnira, u 12.30 sati, održat će se polaganje vijenaca kod centralnog križa na dugopoljskom groblju, a vijence će polagati svi igrači i čelnici klubova, te predstavnici Općine Dugopolje.
U 12.45 sati zakazano je svečano otvaranje turnira, a otvorit će ga načelnik Općine Dugopolje Perica Bosančić.

U 13 sati na rasporedu je prva utakmica u kojoj će snage odmjeriti MNK Hrvatski Dragovoljac i MNK Ustanik. Nakon toga u 14 sati na parket izlaze ekipe HMNK Vrgorca i MNK Hajduk Split.
U 15 sati zakazana je revijalna utakmica između veterana U.R.D.R “Ante Bužančić” i Udruge veterana 73. bojne VP-e.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 16 sati, dok će se finalna utakmica odigrati u 17 sati. Nakon finalne utakmice slijedi dodjela nagrada najboljim ekipama i pojedincima, te zajednički domjenak svih sudionika ispred Osnovne škole u Dugopolju.

Podijeli objavu