HomeSportNogometUskoro kreće Memorijalni malonogometni turnir Hrvatski vitezovi Dugopolje

Uskoro kreće Memorijalni malonogometni turnir Hrvatski vitezovi Dugopolje

U organizaciji MNK Hrvatskog Dragovoljca i pod pokroviteljstvom općine Dugopolje i ove godine organizira se “Memorijalni malonogometni turnir Hrvatski vitezovi Dugopolje.

Kao i prošle godine ovaj malonogometni turnir organizira se u sklopu proslave zaštitnika općine Dugopolje, sv. Mihovila i sv. Jeronima, koji se tradicionalno slave svake god. kroz mjesec rujan.

Ovaj turnir se održava u čast petorici poginulih hrvatskih branitelja s područja općine Dugopolje, a to su: Božidar Čipčić, Vjekoslav Jerković, Igor Perić, Zoran Rogošić i Dražen Šamadan.

Na turniru će nastupiti 6 ekipa iz nekoliko dalmatinskih županija. Osim domaćina MNK Hrvatskog Dragovoljca igrat će još MNK Vrgorac, mladi momci koje vode dva vrhunska futsal igrača i legende kluba Ante Kraljević-Laf i kapetan Duško Martinac. MNK Vrgorac je ujedno i finalist prošlogodišnjeg turnira.

Zatim nam dolazi MNK Hajduk Split čiju ekipu predvodi poznato futsal ime Denis Lukin, koji će sa svojim momcima sigurno imati što pokazati na turniru.

Sljedeća ekipa koja nastupa na turniru je MNK OLMISSUM, mladi omiški momci iz vrhunske futsal akademije predvođeni odličnim trenerom Marinom Jukićom.

Vrhunski momak i futsal stručnjak Kaja Nevešćanin dovodi nam momke iz MNK Mulina Poljica, koji zasigurno svima mogu pomrsiti račune.

I posljednja ekipa koja nam dolazi je MNK Murter. Predvođeni Ivanom Zoricom-Zmijom koji ih je preuzeo prošle godine nakon što je dugo godina vodio mlađe uzraste Crnice. Zasigurno jako kvalitetna i respektabilna ekipa.

Spomenut ćemo i naše domaćine, MNK Hrvatski Dragovoljac, koje predvodi ujedno i predsjednik kluba i organizator turnira Željko Kovačević Kova, a poznavajući njega ove godine sigurno napada prvo mjesto na turniru sa svojim “crnim ratnicima”.

Ovih šest ekipa bit će podjeljeno u dvije skupine po tri ekipe. Nakon odigranih utakmica u skupinama, uslijedit će razigravanje. U finalu će nastupiti prvoplasirane ekipe iz obe skupine, za treće će se boriti drugoplasirane, a za peto mjesto trećeplasirane.

Dodajmo da će se prije finalne utakmice odigrati revijalna utakmica između veterana Hajduka i Dugopolja.

Sve utakmice će se odigrati u jednom danu, a igra se u športskoj dvorani OŠ Dugopolje.
Izvlačenje parova održat se u subotu 19.9. u 19 sati u OŠ Dugopolje.

Važno je napomenuti kako će parove izvlačiti Lovre Jurić, zlostavljani momak iz Kaštela čiju priču svi već znate, momak za kojeg je Željko Kovačević Kova pokrenuo hvalevrijednu humanitarnu akciju “Lovre Jurić u srcu”.

“Memorijalni malonogometni turnir Hrvatski vitezovi Dugopolje” igra se u subotu 26.9. s početkom u 11 sati. U 10 sati održat će se polaganje vijenaca i paljenje svijeća za pale branitelje, u prisustvu svih ekipa i čelnika općine Dugopolje.

Za djecu će biti organizirana tombola s bogatim nagradama. Veselimo se vašem dolasku.

I zapamtite, heroji se nikad ne zaboravljaju!

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Najnovije vijesti

nedavni komentari

google-site-verification: googled91673871e42f616.html google-site-verification=rGL3Tah1KoycISfVRpeaJyo9nIt6Cl3KPIaQunRBbqQ