Thompsonov odvjetnik komentirao današnji Milanovićev istup. Evo što je napisao!

0
Foto: Facebook

Povodom današnjih izjava predsjednika Milanovića prilikom posjeta Daruvaru na svome Facebooku se oglasio Davorin Karačić i napisao slijedeće:

Kaže Kizo:

“Kladim se da dobiva prijetnje s obzirom na huškački pravac kojim je kampanja krenula u drugom krugu. I to im na nos nabijaju ljudi poput Miroslava Škore koji je tamburao na dočeku Štafete ’87 godine. Tko je normalan išao na doček Štafete? Ja se s takvima nisam družio. Taj čovjek priča o domoljublju. Zbrisao je iz Osijeka ’89/90. i potucao se po klubovima. Po Pitsburghu. Kad tako huškate, normalno je da se neka glava usije. Nisam to očekivao”, rekao je Milanović.

Nije li malo smiješno, da ne kažem neki teži izraz, da ti nesudjelovanje u ratu spočitava tadašnji snažni mladac s iskustvom netom odluženog vojnog roka u elitoj jedinici JNA a koji je ratne godine proveo na pripravničkoj kancelarijskoj poziciji gdje je shodno svojem umjeću šiljio olovke, kuhao kave i stavljao papir između dva indiga.

Dojam se pojačava kad se pogleda njegova partijska pristupnica, (osim ako istu netko nije lažirao i napravio falsifikat njegove zamolnice za učlanjenje u ono što je Bora Đorđević u poznatoj pjesmi, nazvao mafijom) te poveže s izjavom da se on nije družio s onima koji su svirali na dočeku štafete mladosti.

Opće poznato je naime, da je odyebat ponudu za svirku na jednoj od stanica po kojima je prolazio falus kojim se slavio rođendan jednonogog diktatora, bilo izrazito lako i bez posljedica, čak nešto lakše nego zoljom gađati predsjedničke dvore danas.

p.s.
nisam Škorin fan niti mi je on prvi favorit ali Kizo me neopisivo podsjeća na primjerak kvartovskog folera koji priča priče a kojemu se najčešće priča kako se uvijek ponizno ispričava kad naleti na nekoga o kome je pričao. Jer ovo što je rekao o Škori, rekao bi on svakome tko ga ne doživljava u veličini u kojoj on sam sebe vidi, a tko bi pobogu Moslavačku goru opisivao kao veličinu Himalaje?

Foto: facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here